Martin Jiránek: Moc se na tu práci těším, protože Zbrojovka Brno je pro mě obrovská fotbalová značka

Martin Jiránek: Moc se na tu práci těším, protože Zbrojovka Brno je pro mě obrovská fotbalová značka

B r n o – Poprvé v tiskovém středisku, poprvé v novém formátu. V exkluzivním rozhovoru pro klubový web Vám představujeme nového sportovního ředitele Martina Jiránka. S vedoucím komunikace Tomášem Šustou se rozpovídali o jeho brněnském nástupu, odhodlání posunout Zbrojovku zpátky na výsluní, nových posilách ve sportovním úseku, ale také o životě Martina po kariéře.

„Věřím, že kluci vnímají, že jim mám co předat. Můžou za mnou přijít prakticky s čímkoli, ať už jde o fotbal nebo o soukromí, kdykoli jsem tady pro ně. Po mé kariéře jsem se vrhnul na manažerskou pozici, poslední roky dělám skauta a sportovní ředitel je další přirozený krok v mé kariéře. Moc se na tu práci těším, protože Zbrojovka Brno je pro mě obrovská fotbalová značka, které musíme pomoct,“ povídal s nadšením bývalý hráč Regginy, Spartaku Moskva nebo Birminghamu.

Za pouhých 14 dní, kdy je Martin ve funkci, doznal sportovní úsek výrazných změn. Rozšířil se o legendy Zbrojovky Pavla Zavadila a Jana Poláka. Důvody posílení bývalý úspěšný reprezentant ihned objasnil.

„Byla to moje myšlenka, kterou jsem měl od začátku. Chci tady mít lidi, které dlouhodobě znám a důvěřuji jim. Jsou navíc spojení s Brnem a se Zbrojovkou, takže jde o borce, kteří klubu určitě pomůžou. Realizák chceme ještě rozšiřovat, protože je potřeba nastavit ty podmínky tak, jak jsou ve světě standardem. Jsou to další kondiční trenéři a fyzioterapeuti. Fanouškům samozřejmě rozumím, děláme všechno pro to, abychom mužstvo posílili už teď v zimě. Máme spoustu jmen a chceme hráče na všechny posty, víc konkrétní ale teď být pochopitelně nemůžu. Pokud se to povede, věřím, že budou všichni spokojení,“ vysvětlil Jiránek.

Setkání s fanoušky

Zároveň bychom ještě jednou chtěli pozvat fanoušky na první setkání s novým vedením. Uskuteční se 22. října v 17 hodin přímo na stadionu v Králově Poli. Generálního ředitele Jana Mynáře na besedě doplní právě nový sportovní ředitel Martin Jiránek. Abychom měli představu o počtu příchozích fandů, prosíme o vyplnění krátké registrace. Připravujeme pro vás totiž něco dobrého na zub, tak aby se dostalo na každého.

Věříme, že 22. října v 17:00 na Srbskou dorazíte v hojném počtu. Těšíme Vás!

Odkaz na registrační formulář zde: https://forms.gle/nsoQ476Wf64ANVbp8

A pokud se z jakéhokoliv důvodu nemůžete v úterý zúčastnit nebo se nechcete ptát osobně, můžete nám opět přes formulář https://forms.gle/Eh8b6Eznr6mSuVLLA své otázky zaslat a my se je pokusíme odpovědět!

další články

PREVIEW: Béčko v derby hostí Start Brno!
B-tým
18.10.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko v derby hostí Start Brno!

B r n o - Brněnský B tým má na programu brněnské derby se Startem Brno. Hraje se v neděli 20. října...
PREVIEW: V neděli na Žižkov!
A-tým
18.10.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V neděli na Žižkov!

B r n o - Po reprezentační přestávce se Zbrojováci letos poprvé vydají do hlavního města. V neděli...
JAROSLAV HYNEK: V posledních čtyřech zápasech podzimu uděláme maximum pro vítězství
A-tým
18.10.2024 | Jakub Sabol

JAROSLAV HYNEK: V posledních čtyřech zápasech podzimu...

B r n o - Jako hráč nastupoval za Uničov a Přerov, trenérem se přesto stal už v pouhých 24 letech....