Béčko na hřišti Uničova poprvé poraženo

Béčko na hřišti Uničova poprvé poraženo

U n i č o v - Brněnský B tým nalezl ve třetím letošním utkání poprvé přemožitele. Na hřišti Uničova záhy prohrával 0:3, dvěma góly Černého se ale vrátil do hry, další zásah přidal za stavu 4:2 Pragr. V posledních pěti minutách však Uničov potvrdil výhru třemi góly a zvítězil 7:3.

Brňané se v utkání museli obejít bez několika opor v čele s gólmanem Hložánkem a kapitánem Šmidem. Mezi tyče si tak premiérově stoupl teprve šestnáctiletý Kryštof Kostelný.

První střelecký pokus si připsali hosté, poté však začal hrozit Uničov. Debutující Kostelný zneškodnil nebezpečnou Komendovu ránu i následnou dorážku, ve dvanácté minutě však po Grygarově přesném pokusu musel kapitulovat.

Hanáci pak udeřili ještě dvakrát, když se prosadili Hausknecht a Komenda. Snížit mohl Večeřa, jehož pokus nicméně domácí gólman zneškodnil. Nakonec však v závěru půle kontaktní gól přišel - Martin Černý přesnou ranou snížil na poločasových 1:3 z pohledu Zbrojovky.

Tentýž hráč se trefil i po nástupu do druhé půle a rázem bylo ze zdánlivě jasného duelu drama. Večeřa mohl vyrovnat, ale těsně minul, na druhé straně opět čaroval Kostelný. V 64. minutě byl sice překonám Červeněm, ale chvilku poté vrátil Zbrojováky do hry povedeným lobem Oldřich Pragr.

V posledních minutách už přišla hra na riziko, čehož domácí Uničov využil a třemi góly srazil ambice mladých Zbrojováků na bodový zisk. Na Hané tak přišla první prohra.

PREVIEW: Béčko cestuje do Uničova
B-tým
16.08.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko cestuje do Uničova

B r n o - Brněnský B tým cestuje ke třetímu utkání letošního ročníku MSFL do Uničova. Zápas se...