Šest branek a remíza s Púchovem

Šest branek a remíza s Púchovem

S e n e c - Zbrojováci zahájili týdenní kemp remízou v přípravném utkání s Púchovem. V utkání plném obratů dvakrát vedli, soupeř ale v závěru srovnal z penalty.

Brňané vstoupili do utkání svižně a vyústěním byla úvodní branka. Po dobrém napadání se k míči dostal Kronus, odcentroval a na balon si ve vápně naskočil Jakub Řezníček, který se nemýlil.

Hosté byli při chuti, po další akci a Kronusově centru se míč snesl na horní síť, Granečného pokus pak gólman vyrazil. Po půlhodině pálil po další rychlé kombinaci těsně vedle Roman Potočný. To už byl ovšem stav nerozhodný - ve 20. minutě předvedl Berkovec perfektní dvojzákrok, minutu poté už ale kapituloval. Za pár minut se míč ocitl znovu v brněnské síti, brance ale předcházel útočný faul.

V závěru poločasu nicméně Púchov přece jen dokonal obrat, Berkovec kapituloval po centru z pravé strany a přesné hlavičce. Kontrovat mohl Řezníček, který viděl gólmana domácích daleko z brány, jeho lob ale skončil mimo tyče. Granečného tečovaný centr z úhlu pak gólman vyškrábl na roh.

Ve druhé půli se Zbrojovka snažila o vyrovnání, potřebovala na to ovšem 25 minut. Fouskův centr si našel za obranou Adam Kronus, dostal se přes brankáře a z úhlu míč poslal do sítě. Předtím byl střelecky aktivní především Smejkal.

Chvilku poté střílel z dálky Fousek, jeho kroucený pokus těsně minul horní roh brány. Za dalších pár minut se ale Adam Fousek dočkal - ve vápně jej našel Denis Alijagić a povedená kombinační akce znamenala vedení Zbrojovky.

Ani tento stav ale nevydržel dlouho. Za dalších pár okamžiků sudí odpískal faul ve vápně Zbrojovky, verdikt dalších pět minut přezkoumával videorozhodčí, který byl na utkání přítomen. Nic ale nezměnil a Púchov penaltou srovnal na 3:3. Tento výsledek vydržel až do závěrečného hvizdu, těsně předtím se k pokusu proháčkoval Hellebrand, jeho tvrdá rána ale skončila na boční síti.

VIDEO: Josef Mucha po utkání s Púchovem
A-tým
10.02.2024 | Martin Lísal

VIDEO: Josef Mucha po utkání s Púchovem

S e n e c – Pro přítomné diváky to byl bezesporu celkem zajímavý zápas, pro trenéry už tolik ne....
PREVIEW: Dalším soupeřem je Púchov
A-tým
09.02.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Dalším soupeřem je Púchov

B r n o - Další přípravný zápas už se blíží. Šestým soupeřem Zbrojovky je slovenský Púchov, hraje...

Fotogalerie

Všechny fotografie