Béčko venku stoprocentní, zvítězilo i v Humpolci

Béčko venku stoprocentní, zvítězilo i v Humpolci

H u m p o l e c - První z mnoha výletů na Vysočinu v rámci Divize D dopadl pro rezervu Zbrojovky výtečně. Po bezbrankové první půli se dvakrát trefil Slunský, jednou Kroutil a Brňané si tak i ze druhého venkovního utkání odvezli všechny body.

Trenér Dostálek učinil oproti utkání s Lanžhotem několik změn v sestavě, k dispozici měl i stopera Černína, který musel ve vzpomínaném duelu pro zranění střídat; po zranění se vrátil také Papež. Chyběl Mach, kterého čeká v pondělí kontrolní magnetická rezonance, v průběhu hry se naopak letos poprvé na trávník podíval Jambor.

V první půli čekali diváci v Humpolci na branku marně, zato po návratu ze šaten góly začaly přicházet. Záhy se po Sedlákově příhře prosadil Slunský a Zbrojovka vedla.

Nejlepší střelec Zbrojovky Sedlák se dnes proměnil v nahrávače a připravil i druhý gól, jehož autorem byl po hodině hry Miroslav Kroutil. Za dalších sedm minut se pak podruhé trefil Slunský, tentokrát mu asistoval Ondra Doubravský.

V dalším utkání čeká na Brňany Velká Bíteš, hraje se v neděli 1. září v 10:15 v Bystrci. Bíteš je v tabulce sedmá a stejně jako Zbrojovka má šest bodů.

Trenér Dostálek: "Tentokrát se jednalo o jednoznačný zápas. Už v první půli jsme byli dominantní na míči a v kombinaci a měli více střeleckých příležitostí, které se nám nepodařilo proměnit. Soupeř bránu ohrozil jednou. O přestávce jsme hráče nabádali, aby byli trpěliví, podařilo se nám dát rychlý gól. Po krásné kombinační akci vysunul Sedlák Slunského a ten nekompromisně zakončil. Poté nás podržel gólman Trbušek, soupeř při přečíslení přenesl těžiště hry a z křídla nám vyplaval volný hráč. Radim měl dobré postavení a šanci zneškodnil, k tomu si jako bonus připsal v hokejové hantýrce druhou asistenci, když rychlým odkopem našel Doubravského a ten vysunul do průnikovky Slunského."

PREVIEW: Béčko v neděli přivítá Velkou Bíteš
31.08.2019 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko v neděli přivítá Velkou Bíteš

B r n o - Béčko Zbrojovky má před sebou druhý domácí zápas. V neděli hostí na bystrckém stadionu...
B-tým míří k dalšímu utkání do Humpolce
25.08.2019 | Martin Lísal

B-tým míří k dalšímu utkání do Humpolce

B r n o - Brněnské "béčko" čeká v neděli třetí divizní zápas, od 16:30 se představí na hřišti...