Když fanoušci pomáhají...

Když fanoušci pomáhají...

B r n o - V den oslav stoletého výročí klubu se brzy ráno sejdou fanoušci a hosté Zbrojovky na prvním ročníku charitativního turnaje ZBROJOVCUP.

Na tréninkovém hřišti spolu poměří síly 16 mužstev, které byly vybrány z těch nejaktivnějších fanoušků Zbrojovky nejen z Brna, ale také z Kyjova a Rakvic. Samozřejmě byli na turnaj pozváni i hosté ze zahraničí, a to tradičně ze Slovanu Bratislava a také fanoušci Viktorie Plzeň. Abychom výčet družstev dokončili, tak se na turnaji objeví také družstva sportovních novinářů, herců z brněnského Městského divadla a také trenéři mládeže Zbrojovky.

Patronem tohoto turnaje je fanoušky velmi oblíbený bývalý trenér Zbrojovky PETR ULIČNÝ a také brněnský patriot a fanda Zbrojovky Brno, hokejový reprezentant PETR HUBÁČEK.

Výtěžek ze startovného a také z dobrovolných příspěvků fanoušků bude plně věnován nadačním fondům Modrý hroch a Nadaci Martina Foukala

Tyto charitativní organizace budou mít na místě turnaje své stánky, kde se fanoušci budou moci informovat o jejich činnosti a poslání, ale také mohou např. finančně přispět těmto organizacím zakoupením obrázků, které namalovaly děti v nemocnicích.

další články

PREVIEW: Béčko se utká se Žďárem
A-tým
26.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko se utká se Žďárem

B r n o - Brněnský B tým se podruhé za sebou představí v domácím prostředí. V neděli 28. dubna...
PREVIEW: V sobotu proti Opavě!
A-tým
26.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu proti Opavě!

B r n o - Druhá nejvyšší soutěž si o víkendu odškrtne poslední dubnovou položku v kalendáři....
Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...