Zbrojováci pobavili Vaňkovku

Zbrojováci pobavili Vaňkovku

Pětice fotbalistů Zbrojovky se ve středu vpodvečer zúčastnila ve Vaňkovce nejen autogramiády, ale také Krankcycle štafety, v níž se utkali s olomouckými sledge hokejisty. Celá akce byla součástí prezentace charitativního projektu Na kole dětem, jejímž patronem je známý velocipedista Josef Zimovčák.

Zbrojováci strávili ve Vaňkovce přibližně hodinku, jejíž první polovina patřila štafetovému závodu na krankcycle, což je velice neodborně řečeno něco jako "rotoped na ruční pohon". Pohled na vypracované bicepsy sledge hokejistů Olomouce a skutečnost, že Zbrojováci se živí předvším nohama, dávaly už předem tušit, kdo bude vítězem. Pětice Lamine Fall, Petr Glaser, Milan Jurdík, Radek Petr a Josip Šoljič se však rvala statečně a získala si sympatie přihlížejících diváků.

Po štafetovém závodu usedli zbrojováci za stolky a absolvovali krátkou autogramiádu, při níž podepisovali týmové plakáty a hráčské kartičky, nebo popř. předměty či části těla, na něž kdo autogram chtěl. Úspěch měla i fotostěna s pozadím stadionu v Srbské, kterou ke společným fotkám s našimi fotbalisty využily především přítomné slečny.

Fotogalerie zde.

další články

PREVIEW: Béčko se utká se Žďárem
A-tým
26.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko se utká se Žďárem

B r n o - Brněnský B tým se podruhé za sebou představí v domácím prostředí. V neděli 28. dubna...
PREVIEW: V sobotu proti Opavě!
A-tým
26.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu proti Opavě!

B r n o - Druhá nejvyšší soutěž si o víkendu odškrtne poslední dubnovou položku v kalendáři....
Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...