Který zápas se Zbrojovce v uplynulém ročníku nejvíc povedl? Kdo byl jejím nejlepším hráčem?

Který zápas se Zbrojovce v uplynulém ročníku nejvíc povedl? Kdo byl jejím nejlepším hráčem?

Sezona skončila a skončila velmi pěkným devátým místem prvního mužstva v Gambrinus lize. Hráči se rozjeli na dovolenou a znovu se sejdou 19. června. Mají tedy necelé tři týdny na zotavenou a odpočinek…

Ještě před posledním kolem nejvyšší soutěže jsme naše hráče oslovili s malou anketou, která by měla vám, čtenářům našeho webu, zprostředkovat pohled na právě skončený soutěžní ročník a také na blížící se svátek světového fotbalu – MS v Brazílii.

Který zápas Zbrojovky byl nejvydařenější? Hráči A týmu dali nejvíce hlasů duelu Zbrojovky se Slavií v závěru soutěže. „Jasně jsme vyhráli a soupeře jsme přejeli,“ zní jejich odůvodnění. V těsném závěsu je náš duel v Teplicích, kde se zrodila jediná výhra venku. A také výhra s Teplicemi doma na podzim.

Kdo byl jedničkou v brněnském dresu? Asi neprozradíme nic světoborného, než to, že spoluhráči dali nejvíce hlasů Pavlovi Zavadilovi. Ale kromě něj se objevila na anketních lístcích i další jména.

Velmi pestrý byl i výčet nejlepších hráčů celé ligy. Jako podmínku jsme si dali, aby Zbrojováci nevolili Zbrojováky, ale vybírali ze zbývajících patnácti týmů ligy. Na koho se dostalo nejvíckrát? A je mezi hvězdami ligy – očima Brňanů – nějaké překvapení?

A konečně třetí kapitolou je blížící se světový šampionát. Komu budeš fandit? Kdo se stane mistrem světa? A kdo bude největší hvězdou MS? I tady padala jména jak týmových favoritů, tak i hvězd současného fotbalového nebe. Ale také i jiná, překvapivější jména…

Od zítřka počínaje najdete na tomto místě na webu anketní odpovědi jednoho ze Zbrojováků. Jako první přijde na paškál Pavel Zavadil.

další články

PREVIEW: Béčko se utká se Žďárem
A-tým
26.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko se utká se Žďárem

B r n o - Brněnský B tým se podruhé za sebou představí v domácím prostředí. V neděli 28. dubna...
PREVIEW: V sobotu proti Opavě!
A-tým
26.04.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: V sobotu proti Opavě!

B r n o - Druhá nejvyšší soutěž si o víkendu odškrtne poslední dubnovou položku v kalendáři....
Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...