Béčko dostalo od Strání lekci z produktivity

Béčko dostalo od Strání lekci z produktivity

B r n o - Brněnský B tým hostil ve čtvrtém kole na hřišti v Bystrci Strání. Hosté rozhodli o výhře čtyřmi góly ve druhé půli, zatímco mladí Zbrojováci své velké šance nevyužili. Až po pauze snížil na konečných 1:4 Večeřa.

Zbrojovka začala aktivně a vypracovala si několik zajímavých možností. Štepanovský pálil po rohovém kopu, po rychlé kombinaci zakončoval Černý a na gólmanovi Nemravovi ztroskotal Vit. Naopak hosté hned z první šance nemilosrdně trestali. A rovnou i z druhé, což byla tvrdá rána pro brněnskou psychiku. Prodělala postupně překonali Haša a Miklovič.

Snížit mohl Večeřa, který z malého vápna těsně přestřelil, následně svým lobem přehodil i bránu. Zápas blbec tím pro Zbrojováky pokračoval, neboť hosté i další šance využívali. Znovu Miklovič a po něm Švrček dali výsledku až příliš krutou podobu.

Ve druhé půli se obraz hry změnil, Zbrojovka dobývala bránu zataženého soupeře. Bohužel se jako jediný prosadil po Křížově přihrávce Filip Večeřa, který svým třetím gólem v sezóně snížil na konečných 1:4.

PREVIEW: Béčko se představí v Kroměříži
B-tým
29.08.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko se představí v Kroměříži

B r n o - Béčko Zbrojovky sehraje v sobotu pátý zápas letošní třetí ligy. Od 17 hodin nastoupí na...
PREVIEW: Béčko přivítá FC Strání
B-tým
23.08.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko přivítá FC Strání

B r n o - Brněnský B tým hostí ve čtvrtém kole moravskoslezské třetí ligy tým FC Strání. Souboj...