Béčko porazilo vedoucí Kozlovice!

Béčko porazilo vedoucí Kozlovice!

B r n o - Fotbalisté "B" týmu hostili v Bystrci vedoucí celek tabulky Divize D - Kozlovice. Posílená Zbrojovka nakonec zvítězila 2:0 - v první půli se trefil nejlepší střelec Rogožan, ve druhé pak navrátilec Pachlopník.

V sestavě Zbrojovky se vůbec poprvé objevil uzdravený Ondřej Pachlopník, soutěžní premiéra čekala na gólmana Vlastu Hrubého. Z kádru "áčka" Zbrojovce vypomohl také Lukáš Endl, kterého v reprezentační pauze trápila nemoc, a Jakub Nečas s Lukášem Rogožanem a Oldřichem Pragrem.

V zajímavé první půli se jako jediný prosadil Lukáš Rogožan, který po Pachlopníkově průniku a následném Zbudilově centru otevřel skóre utkání. Třináctý gól pro brněnského útočníka! Další zásah mohl přidat z pokutového kopu, který ale tentokrát neproměnil. Jeho pokus těsně minul pravou tyč.

Lépe se v tomto ohledu vedlo v úvodu druhé půle Ondřeji Pachlopníkovi. Ten byl po samostatné akci faulován ve vápně a nařízenou penaltu sám proměnil - 2:0.

Chvilku poté měli výhodu penalty i hosté, Kaďorek ale přízemní střelou minul bránu. Zbrojovka tak porazila lídra tabulky 2:0 a přiblížila se mu na tři body.