Béčko zvítězilo v Bystřici 8:0

Béčko zvítězilo v Bystřici 8:0

B y s t ř i c e - Brněnský B tým zůstává i po třech duelech stoprocentní. Na hřišti v Bystřici si připsal doposud nejvyšší výhru v soutěži, když nastřílel osm branek a zvítězil tak 8:0.

Zbrojováci šli do vedení po čtvrthodině hry, kdy Sedlák nabil Yosimu a ten pravačkou z vápna mířil na zadní tyč. Další zásah pak přidal ve 27. minutě sám Martin Sedlák. Krásným míčem za obranu jej našel Kamenský, brněnský útočník obešel gólmana a zakončoval do prázdné brány.

A do půle se hosté prosadili ještě jednou. Martin Zikl sklepl míč pod sebe a Lukáš Rogožan jej uklidil opět na zadní tyč. Zbrojovka tak šla do kabin s třígólovým vedením.

Jakékoliv snahy o případné zdramatizování utkání pak rázně uťal Fabián Matula. Nejprve přetavil ve čtvrtý gól další Ziklovu asistenci, poté si našel Kamenského přihrávku a přidal svůj čtvrtý letošní gól.

V 72. minutě už to bylo o šest gólů - Sedlák našel Němce a jeho přihrávku pod sebe si do vlastní sítě srazil Adamec. Deset minut před koncem se dočkal i Martin Zikl, který dostal průnikovou přihrávku od Šedivého a samostatný únik proměnil. A poslední slovo si vzal šest minut před koncem Petr Gerneš.