Také "sedmnáctka" vstup do sezony zvládla

Také

T ř i n e c - Mladší dorostenci kategorie U17 mají za sebou vítězný vstup do sezony. Na hřišti Třince vyhráli 5:0 - dvakrát skórovali Procházka a Slunský, jednou Matula.

Mladší dorostenci Zbrojovky dnes nastoupili k prvnímu mistrovskému utkání sezóny. Postavil se proti nim houževnatý soupeř z města oceláren - Třinec. Na hřiště celý tým dovedl nově jmenovaný kapitán Tomáš Chyla, který se této funkce zhostil se ctí. První minuty patřily jednoznačně Zbrojovce, která se dokázala dostat do několika gólových přéležitostí.

Bohužel je Procházka, ani Sedlák nedokázali využít. Přesto však šla Zbrojovka do kabin s dvoubrankovým náskokem, prosadil se Procházka a jednou Matula. I Třinečtí vystrčili pomyslné růžky a začali zlobit naši obranu. Ta si však se všemi situacemi poradila a distribuovala našim útočníkům nebezpečné přihrávky do brejků. První poločas okořenil hezkou technickou finesou i brankář Trbušek, který předvedl proti útočníkovi domácích sebevědomou kličku.

Ihned po úvodním hvizdu druhého poločasu se podařilo Zbrojovákům přidat další gól a zápas se začal odehrávat podle našich not. Zápas sice na chvíli trošku ztratil tempo, ale kluci zase zabrali a přidali dva krásné góly. O oba se postaral hrotový útočník Daniel Slunský. Zápas můžeme zhodnotit jako povedený, mladí Zbrojováci ukázali, že mají fotbalovou kvalitu a věříme, že ji ukáží i v dalších zápasech.

Petr Zoufalý ml.
Také
07.08.2016 | Martin Lísal

Také "sedmnáctka" vstup do sezony zvládla

T ř i n e c - Mladší dorostenci kategorie U17 mají za sebou vítězný vstup do sezony. Na hřišti...