Na úvod přípravy prohra

Na úvod přípravy prohra

S k a l i c a - V prvním utkání zimní Tipsport ligy a přípravy podlehla Zbrojovka Zlatým Moravcům 0:2. Na skalické umělce se soupeř prosadil dvakrát v první půli.

Do prvního utkání zimní přípravy ještě nezasáhli hráči, kteří na podzim prodělali vleklá zranění - Luděk Pernica, Kamso Mara či Martin Nový. Po nemoci chyběl Jakub Řezníček a zranění kotníku vyřadilo Zdeňka Tomana.

Brňané vybojovali první rohový kop a měli i první zajímavé možnosti, do vedení šel ovšem soupeř. Po osmnácti minutách ještě střelu zpoza vápna jeden z obránců zablokoval, ve 25. minutě nicméně zakončil rychlou akci přesnou ranou Tabatadze.

Za Zbrojovku mohl po kombinační akci odpovědět aktivní Gyamfi Foster, jehož pokus ale Lukáč lapil. V samém závěru půle pak na druhé straně přidal druhý zásah Nonikashvili, když dorazil do sítě míč po rychlém brejku.

Do druhého dějství nastoupila čerstvá jedenáctka. Brňané byli mírně aktivnější, častěji stříleli, ale nulu na střeleckém kontě se jim umazat nepodařilo. Nebezpečně pálil například Juritka, po rohovém kopu hlavičkoval Endl, ale Lukáč byl vždy připraven. Nadějně vypadal i Martinkův přímý kop, skončil ale vedle pravé tyče.

Zbrojovka tak na úvod přípravy podlehla Zlatým Moravcům 0:2.

OHLASY: Josef Mucha po utkání proti Zlatým Moravcům
A-tým
17.01.2024 | Martin Lísal

OHLASY: Josef Mucha po utkání proti Zlatým Moravcům

S k a l i c a – První utkání zimní přípravy Zbrojovce nevyšlo, na umělce ve Skalici podlehla Zlatým...
PREVIEW: Prvním zimním soupeřem jsou Zlaté Moravce
A-tým
16.01.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Prvním zimním soupeřem jsou Zlaté Moravce

B r n o - Prvním soupeřem letošní zimy jsou Zlaté Moravce. Zbrojovka se s dvanáctým týmem slovenské...