MOL CUP: Pohárová pouť končí na jihu Čech

MOL CUP: Pohárová pouť končí na jihu Čech

Č e s k é B u d ě j o v i c e - Brněnská pouť letošním pohárem skončila na hřišti Českých Budějovic. Domácí nakročili k postupu dvěma góly v prvním dějství, snížení Divíška už přišlo pozdě a zápas záhy skončil.

Trenér Dostálek dal šanci hráčům širšího kádru, jak avizoval už po utkání na Bohemce. Vůbec poprvé po svém návratu tak v soutěžním utkání oblékl dres Zbrojovky gólman Hrubý. A v první půli byl nejspíš nejlepším hráčem hostující sestavy.

Jihočeši totiž vstoupili do utkání lépe a zkušený gólman se měl co otáček. Několik pokusů lapil, když se ale ve vápně snesl míč k Tomáši Zajícovi, byl bezmocný. A co hůř - stejný hráč v závěru půle dorážkou zvýšil na 2:0.

Po změně stran byli hosté přece jen aktivnější. Přispělo k tomu i střídání, kdy se na plac dostali Řezníček, Ševčík, Texl a Granečný. V dobré pozici se ocitl Nečas, kterého vychytal domácí gólman a následná Faltova dorážka skončila mimo.

Bohužel snížit se Zbrojovce při tomto vzepětí nepovedlo a Budějovičtí se postupně oklepali, zápas se jim dařilo zkušeně dohrávat. Až v samém závěru se hlavou prosadil osamocený Josef Divíšek, jenže to už bylo po avizovaném nastavení a za dalších pár vteřin duel také skončil.

VIDEO: Trenér Dostálek po poháru v Českých Budějovicích
A-tým
01.03.2023 | Martin Lísal

VIDEO: Trenér Dostálek po poháru v Českých...

Č e s k é B u d ě j o v i c e – Kontaktní gól přišel pozdě, brněnská pouť MOL Cupem se na jihu...
PREVIEW: Ve čtvrtfinále MOL Cupu vyzveme České Budějovice!
A-tým
28.02.2023 | Martin Lísal

PREVIEW: Ve čtvrtfinále MOL Cupu vyzveme České...

B r n o - Už jen osm týmů zbývá v letošním ročníku MOL Cupu. a Pro čtyři z nich se pouť pohárem...