Na závěr soustředění remíza s Grazem

Na závěr soustředění remíza s Grazem

W e i z - Zbrojováci zakončili soustředění v Rakousku bezbrankovou remízu s místním vicemistrem - SK Sturm Graz. Utkání nabídlo řadu šancí na obou stranách, Brňané navíc neproměnili penaltu.

Trenér Dostálek poslal do hry většinu kádru, mimo zůstali pouze Jakubov=é Řezníček a Přichystal, kteří pro drobnější zdravotní problémy dostali volno.

V úvodním dějství hrozily oba týmy. Ševčíkův pokus z přímého kopu bránu těsně minul, při dorážce po Hladíkově šanci byl stejný hráč zastaven na hranici pravidel. Na druhé straně musel Berkovec vytáhnout nad břevno jednu nebezpečnou hlavičku.

Vstup do druhé půle měli Zbrojováci takřka raketový. Ševčík po úniku pálil vedle, Šuralovy parádní nůžky po rohovém kopu také gólem neskončily. Fousek z přímého kopu taktéž minul a po následné rychlé akci musel zakročit výborným zákrokem Šiman.

Duel s rakouským vicemistrem rychle a svižně plynul. Největší možnost měl Adam Fousek, který po faulu na Šurala zahrával pokutový kop. Domácí gólman ale vytasil parádní zákrok a míč vyrazil. Gólem neskončila ani šance Kohoutka v samém závěru a duel tak dospěl k remíze.

PREVIEW: Na konci soustředění se utkáme s rakouským vicemistrem SK Sturm graz
A-tým
08.07.2022 | Martin Lísal

PREVIEW: Na konci soustředění se utkáme s rakouským...

U n t e r p r e m s t ä t t e n - Závěr soustředění obstará duel s druhým týmem rakouské ligy - SK...

Fotogalerie

Všechny fotografie