Zbrojovka otočila zápas ve Zlíně a na ligu se naladila výhrou

Zbrojovka otočila zápas ve Zlíně a na ligu se naladila výhrou

Z L Í N - Poslední přípravné utkání Zbrojovky před startem nejvyšší soutěže začal lépe domácí Zlín. Na branku Poznara do poločasu Brno odpověď nenašlo, po hodině hry ale srovnal skóre Čermák a v úplném závěru dokonal obrat krásnou ranou Marek Vintr.

Zbrojovka odcestovala k utkání už bez Zikla, který míří na hostování do Prostějova. Ve výpravě naopak nescházel Juraj Kotula.

Po oboustranně opatrném úvodu otevřeli domácí skóre v 19. minutě, kdy se po přihrávce Dramého přesně trefil Tomáš Poznar. V dresu Zbrojovky se o vyrovnání snažil chvíli na to Ondra Vaněk, rána z přímého kopu ale mířila pouze doprostřed brány. V další šanci zablokoval Přichystalovu ránu na poslední chvíli Buchta, první dějství tak lépe vyšlo Ševcům.

Ve druhé půli Brno přidalo na aktivitě, domácím se tím ale otevřel prostor pro brejky, z nichž zahrozili Cedidla a Poznar. Zbrojovka však horké chvíle před vlastní bránou přežila a po hodině hry se dočkala vyrovnání. Hlavou uklidil míč do sítě Adrián Čermák.

A hostům patřil také závěr utkání. Blízko vedoucí brance měl Marek Vintr, kterého v prvním případě ještě Dostál dokázal vychytat, ovšem na křížnou ránu stejného hráče po Kotulově příhře byl již krátký a Vintr tak Zbrojovce vystřelil v poslední přípravě před ligou výhru 2:1.

Trenér Machálek po utkání ve Zlíně
15.08.2020 | Martin Lísal

Trenér Machálek po utkání ve Zlíně

Z l í n - V závěrečném utkání letní přípravy se Brňané vydali do Zlína, kde po úspěšném obratu ve...
PREVIEW: V posledním přípravném utkání nás prověří Zlín
A-tým
14.08.2020 | Martin Lísal

PREVIEW: V posledním přípravném utkání nás prověří...

B r n o - V sobotu absolvují Zbrojováci pátý a poslední přípravný duel před zahájením FORTUNA:LIGY....