Zbrojovka v přípravě podruhé padla, podlehla Líšni 2:3

Zbrojovka v přípravě podruhé padla, podlehla Líšni 2:3

B R N O - Zbrojovka ve čtvrtém přípravném utkání dvakrát dokázala vyrovnat skóre trefami Adama Fouska, na třetí branku Líšně už ale odpověď nenašla a podruhé v přípravě na ligu tak odchází ze zápasu poražena.

Úvod čtvrtého přípravného utkání se Brnu hrubě nepovedl, když Líšeň otevřela gólový účet utkání již ze své první útočné akce. Až příliš prostoru ve vápně dostal ve 3. minutě Jan Silný a Šustr již míči v cestě do brány zamezit nedokázal.

Blízko k vyrovnání měl Růsek, jehož lob směřoval do brány, do bezpečí jej ale odkopl Ševčík. Gól tak přišel až o pět minut později, kdy se po faulu na Čermáka ve vápně prosadil z penaltového puntíku Adam Fousek.

Nerozhodný stav ovšem znovu netrval dlouho. Po nedorozumění ve zbrojovácké obraně se do samostatného nájezdu dostal znovu Jan Silný, jenž Líšni vrátil vedení přesným obstřelem.

Zbrojovka dokázala podruhé v zápase vyrovnat záhy po změně stran a opět se prosadil Adam Fousek, který tentokrát nekompromisně propálil Vítka po přihrávce z pravé strany.

I po druhém gólu Zbrojovky však následovala rychlá reakce v podání Líšeňských. Ti se na dva doteky dostali téměř přes celé hřiště a David Krška potrestal další nesoulad zadních řad Brna třetí brankou.

Zbrojovka poté držela míč, zahrávala několik rohů, příliš nebezpečí z toho ale nebylo. Na druhé straně musel Floder z brány, aby pohotovým zákrokem udržel Zbrojovku ve hře. Zbrojovka pak byla blízko k vyrovnání v úplném závěru utkání, razantní Ševčíkovu hlavu po rohovém kopu ovšem dokázal brankář Líšně vyškrábnout nad branku a Zbrojovka tak po dvou výhrách v přípravě připsala porážku 2:3.

Trenér Machálek po utkání s Líšní
A-tým
12.08.2020 | Martin Lísal

Trenér Machálek po utkání s Líšní

B r n o - Trenér Machálek nebyl navzdory dvěma výhrám po minulých přípravných duelech příliš...
PREVIEW: Zbrojovka se utká s Líšní, duel můžete sledovat na Zbrojovka TV
A-tým
10.08.2020 | Martin Lísal

PREVIEW: Zbrojovka se utká s Líšní, duel můžete...

B r n o - Ve středu mají Brňané na programu čtvrtý z pěti přípravných duelů před zahájením sezóny....

Fotogalerie

Všechny fotografie