U19: Vítězný vstup do jara, Zbrojovka porazila České Budějovice

U19: Vítězný vstup do jara, Zbrojovka porazila České Budějovice

B r n o - Dorostenci navázali na vydařenou přípravu a v úvodním jarním utkání přemohli České Budějovice 3:1. Od 10. minuty přitom hráli bez vyloučeného Kamenského. K výhře a návratu na první příčku tabulky Brňanům střelecky pomohli Matula, Sedlák a střídající Polách.

Miroslav Kamenský viděl během prvních deseti minut dvě žluté karty, i tak se ale Zbrojovka dokázala dostat do vedení. Stejně jako v generálce se trefil Fabián Matula. Ve druhém dějství přidal další gól Martin Sedlák, v pořadí svůj desátý letošní.

Čtvrthodinu před koncem navíc byl vyloučen i hostující Pravda a zdálo se, že cestu Zbrojovky k výhře už nic nezkomplikuje. Opak byl nakonec pravdou, Jihočeši v závěru ještě snížili, poslední slovo ovšem měl střídající Ondra Polách.

"Průběh utkání ovlivnilo vyloučení Kamenského po dvou žlutých kartách už v desáté minutě zápasu. Ale i v deseti jsme byli v zápase lepším mužstvem a zaslouženě vyhráli. Ze strany všech hráčů se dnes jednalo o dobrý týmový výkon," komentovali zápas trenéři Polách a Bubeníček.

U19: Vítězný vstup do jara, Zbrojovka porazila České Budějovice
02.03.2019 | Martin Lísal

U19: Vítězný vstup do jara, Zbrojovka porazila České...

B r n o - Dorostenci navázali na vydařenou přípravu a v úvodním jarním utkání přemohli České...