O výhru v Liberci přišla juniorka šest minut před koncem

O výhru v Liberci přišla juniorka šest minut před koncem

Po čtyřech výhrách v řadě cestovala juniorka Zbrojovky na hřiště Liberce. V utkání, které začalo nezvykle brzy, sahala dlouho po dalším vítězství, na Matyskův gól ale dokázali domácí šest minut před koncem odpovědět. Svěřenci trenéra Grmely si tak vezou do Brna bod za remízu 1:1.

Brňané přestáli díky Veselému úvodní šanci domácích a pak pozvolna převzali otěže utkání do svých rukou. Sám na branku se řítil Traoré, ale neuspěl. Vše si vynahradil ve 35. minutě, kdy ukázkově přešel přes protihráče a naservíroval míč Matyskovi, který otevřel skóre utkání.

Ještě před poločasovým hvizdem si vyzkoušel sólový únik Varaďa, i on ale ztroskotal na Zoulovi, který držel naděje domácích v reálné rovině.

Ve druhé půli domácí přidali na aktivitě, ale nedostávali se přes dobře pracující obranu Brna do šancí. Do dvou nadějných pozic se naopak dostal Jurdík, nicméně na Zoula nevyzrál.

Když už se zdálo, že Brňané si zaknihují pátou výhru v řadě, přišel centr do vápna a vyrovnání Kmoníčka. Ve zbytku utkání už se žádný tým do šance nedostal, a tak si nakonec Zbrojovka veze z libereckého pažitu bod za remízu 1:1.