Tři body na jihlavském hřišti trefil juniorce Levai

Tři body na jihlavském hřišti trefil juniorce Levai

Brněnská juniorka po dvouzápasové pauze opět okusila sladkou chuť vítězství. V utkání 7. kola zvítězila na hřišti Jihlavy 2:0, o obě branky se ve druhé půli postaral Martin Levai. I díky tomu juniorka nadále zůstává v čele soutěže.

Sestava Zbrojovky byla opět částečně určena marodkou, nastoupili ovšem oba hráči, kteří v neděli odehráli přípravný zápas v Rakousku za "áčko" - Přerovský a Matyska. Poprvé se v dresu juniorky objevili Janoščin a Levai, a zejména druhý jmenovaný do vývoje zápasu výrazně promluvil.

V úvodní šanci se ocitl brněnský Kršák, Hanuše ale nepropálil. Jinak první půle mnoho záživných momentů nenabídla, lehce aktivnější byli domácí, ale šance Sodomky skončila nad brankou.

Utkání se zlomilo přesně po hodině hry. Domácí chybovali v obraně a Martin Levai chytrým obloučkem přehodil Hanuše - 0:1. Vzápětí Stehlík uvolnil Přerovského, který v dobré pozici přestřelil.

Patnáct minut před koncem byl blízko brance Zezula, ale Hanuš míč po jeho hlavičce s vypětím všech sil vyrazil nad břevno. To už byl na hřišti i autor čtyř branek z úvody sezony Lapeš, který doléčil zranění kotníku.

Šest minut před koncem se Brňané trefili podruhé, a opět byl úspěšným střelcem Martin Levai, když zakončil rychlý kontr. Zbrojovka si zbytek zápasu pak už pohlídala a zvítězila v Jihlavě 2:0.

Video (JežourTV)