Třetí kolo, třetí výhra. Juniorka řádí dál!

Třetí kolo, třetí výhra. Juniorka řádí dál!

Po výhrách v Českých Budějovicích a s Příbramí čekal na juniorku třetí test - utkání na pražské Dukle. A Zbrojovka potvrdila skvělý úvod do sezony, když v Praze zvítězila 2:0 a po prvních třech kolech tak má plný počet devíti bodů a je první!

Brňané byli od začátku aktivnějším týmem a také se ocitli v první šanci utkání, Křeček ale střílel nad branku. Hladký v brance Zbrojovky po většinu zápasu tolik práce neměl, když ale něco prošlo, zakročil - ze strany domácích za zmínku stojí přízemní střela Ptáka, kterou Hladký vyrazil na roh.

Pak otěže utkání opět převzala Zbrojovka a ukázala, proč je v tabulce tak vysoko. Několik šancí nedokázala využít, ale tlak nakonec přetavila ve vedoucí gól - Stehlík si sám před gólmanem věděl rady. A nebylo to vše - o pouhé dvě minuty později využil zaváhání obrany kanonýr Lapeš, pro kterého to byl čtvrtý letošní gól!

Poločasové vedení 2:0 nutilo domácí k útočení, Zbrojovka ale duel kontrolovala a mohla i udeřit - Přerovský ale Tetoura nepřekonal. Smutnit však nemusel - Zbrojovka zvítězila na Julisce 2:0 a se třemi výhrami je v tabulce na první příčce!