Juniorka přišla v Příbrami o pětizápasovou sérii bez porážky

Juniorka přišla v Příbrami o pětizápasovou sérii bez porážky

P ř í b r a m - Proti Příbrami se Brňanům tento víkend nedařilo. Junioři na hřišti soupeře prohráli 0:2, hořkost porážky tak okusili poprvé od začátku října. Od té doby pětkrát v řadě bodovali.

Brňané nastoupili do utkání i s Paškem či Vávrou, v brance se objevil Veselý a poločas odehrál po zranění Weber. Chyběli naopak Růsek s Krejčím, kteří zamířili s reprezentací U18 do Spojených arabských emirátů.

Také Příbram nasadila do zápasu řadu borců z áčka - nechyběl Tomáš Borek či Tomáš Majtán, v bráně chytal Švenger. Domácí tým začal lépe, první šanci ještě Veselý zneškodnil, po rohovém kopu ale právě Majtán otevřel skóre.

Stejný hráč přidal po půlhodině hry druhý úder - jeho hlavičku Veselý vyrazil, na dorážku ale již nestačil. První půle tedy vyzněla výsledkově lépe pro Příbram.

Po změně stran byli Brňané přece jen nebezpečnější a mocně se hnali za kontaktním gólem. Ulbrich či Vintr ale bránu těsně minuli, a tak se ve druhém dějství na skóre již nic nezměnilo.

Zbrojovka je v tabulce aktuálně pátá, na vedoucí Mladou Boleslav ztrácí pět bodů. V závěrečném podzimním utkání se v pondělí 28. listopadu utká s poslední Plzní (TCM, 14:00).