Na Vávrův gól nalezli hosté odpověď, juniorka tak s Budějovicemi remizovala

Na Vávrův gól nalezli hosté odpověď, juniorka tak s Budějovicemi remizovala

B r n o - Juniorka Zbrojovky byla v utkání s Českými Budějovicemi pět minut od výhry, o což se postaral Stanislav Vávra. Hosté ale v závěru srovnali z přímého kopu a duel tak skončil remízou. Brňané zůstali popáté v řadě neporaženi a v tabulce jsou třetí.

Zbrojovka nastoupila v bráně s Veselým, v poli se objevili i Buchta, Krejčí, Růsek a také Vávra. Brňané byli s ohledem na svou šňůru bez porážky a postavení v tabulce favority, čemuž úvod utkání také odpovídal. Převahu a aktivitu ovšem domácí nepřetavili v gól.

Nadějně vypadalo zejména Ulbrichovo sólo, které překazil v poslední chvíli Švantner. Neujaly se ani další šance, první půle tak skončila bez branek. V držení míče i střelách Brno dominovalo.

Po změně stran zahrozili jako první Jihočeši, Veselý ovšem Krejčího vychytal a následné dorážka skončila mimo bránu. Pak se do toho zase opřeli domácí. Hrozil Vávra, chvilku poté nastřelil Vintr tyč. Až v 63. minutě se diváci dočkali. Aktivní Vávra převzal ve vápně míč, otočil se kolem obránce a povedeným pokusem poprvé rozvlnil síť.

Čas rychle plynul a v poslední desetiminutovce se zdálo, že si Brňané těsné vedení pohlídají. Proti byl ovšem hostující Vaněk, který utěšenou ranou z přímého kopu srovnal. A to nemuselo být vše, v samém závěru ještě postupoval na Veselého Hric, zakončení mu ale nevyšlo přesně a duel tak skončil remízou.