Juniorka v Budějovicích vedla, nakonec ale vysoko prohrála

Juniorka v Budějovicích vedla, nakonec ale vysoko prohrála

Č . B u d ě j o v i c e - Junioři Zbrojovky dnes vyrazili k dalšímu utkání, tentokrát do Českých Budějovic. Díky dobrému úvodu a brance Marka Vintra šli do vedení, nakonec ale soupeři podlehli vysoko 2:6. Druhý gól obstaral na konci poločasu Zukal.

Zbrojovka se stejně jako proti Bohemians dostala poměrně záhy do vedení, a znovu zásluhou Marka Vintra. Ten se prosadil již v 9. minutě, další průběh utkání už byl ovšem výrazně jiný.

Jihočeši si totiž nachystali bleskový obrat. Prakticky z první střely na bránu se prosadil ve 24. minutě Hála, na jeho gól navázal krátce po rohu Held a domácí rázem vedli.

Pět minut před koncem srovnal po rohovém kopu Zukal a zdálo se, že poločas skončí remízou. Proti byl ovšem domácí Kadula. Dost možná klíčový moment pak přišel po změně stran - ve 46. minutě dal tvrdou ránu myšlenkám na obrat Bálek. Dílo zkázy dokonal Wermke, který se trefil hned dvakrát. Budějovičtí tak nachystali Zbrojovce nejtěžší letošní porážku.

Šanci na reparát mají svěřenci trenéra Dostálka v pondělí 16. května, kdy hostí doma Příbram. Poté míří do Teplic a sezonu zakončí 30. května doma s Duklou.