Juniorům se vstup do jara nezdařil, v Jablonci prohráli 0:4

Juniorům se vstup do jara nezdařil, v Jablonci prohráli 0:4

B r n o - Junioři Zbrojovky zahájili jaro v Jablonci, zápas se jim ovšem příliš nepovedl. V obou poločasech inkasovali dva góly a poprvé v historii soutěže tak se severočeským týmem prohráli.

Úvod zápasu byl v deštivém počasí plný nepřesností, gólman Jablonce musel poprvé zbystřit, když unikal Marek Vintr, při přejímání míče ale zasáhl míč rukou. Sudí Nenadál ho tak do tutovky nepustil a Hrubý si mohl oddechnout.

Na vyloženou šanci jsme tak čekali do třinácté minuty a byla gólová - výbornou přihrávku za obranu dostal domácí Bulíř a přesnou ranou z první nedal Floderovi šanci. Brno se snažilo držet míč na kopačkách, vysoký presink Jablonce jim v tom však zabraňoval, tudíž jsme příležitosti hráčů v červeném registrovali marně. Jablonec naopak školil v produktivitě a i druhou větší gólovku dokázal přetavit v branku. S unikajícím Kuhnem si sice brněnský brankář poradil, odražený míč ale další jablonecký hráč dokázal posunout proti noze Žembovi a i on mířil přesně.

Od druhé obdržené branky se Brno rapidně zlepšilo a dvakrát se jeho hráči dostali až do konfrontace s gólmanem Hrubým. V obou případech to byl Pavel Sokol, bohužel pro Zbrojovku vyhrál oba tyto minisouboje strážce svatyně.

V druhém dějství Zbrojovka nepolevovala v aktivitě, ve finální fázi to ale bylo trápení, nedařily se ani četné centry, jenž povětšinou mířily přímo do náruče gólmana. Když už se tak zdálo, že výsledkem 2:0 zápas i skončí, připomněl se ještě Jablonec se svou gólovou potencí - zatímco do 88. minuty Flodera prakticky neohrozil, z dvou slepených šancí se dvakrát prosadil jeho střídající Díl.

Juniorka startuje jaro v Jablonci, utkání můžete sledovat na streamu
22.02.2016 | Martin Lísal

Juniorka startuje jaro v Jablonci, utkání můžete...

B r n o - Po mužích a dorostencích se jako třetí tým zapojí do bojů o ligové body brněnští junioři....