Šlágr kola bez gólů - dorostenci remizovali se Spartou

Šlágr kola bez gólů - dorostenci remizovali se Spartou

B r n o - Souboj druhého s prvním byl jednoznačně šlágrem aktuálního kola dorostenecké ligy. Mladí Zbrojováci si v utkání se Spartou vypracovali řadu šancí, stejně jako soupeř. Neujala se žádná a duel tak skončil bezgólovou remízou.

Oba týmy začaly poměrně aktivně, jak se také na zápas dvou čelních týmů ligy sluší. Oba gólmani také v úvodu vytasili výtečné zákroky - Záleský lapil Plachého hlavičku i následnou dorážku, Čtvrtečka zakročil proti Ulbrichově ráně.

Bitva jako řemen pokračovala. Ve velké šanci se ocitl Růsek, ztroskotal na Čtvrtečkovi. Na druhé straně napálil Sváta břevno. První půli zakončila Krejčího hlavička mimo tyče a Wiesnerova šance, kterou znovu zmařil Záleský.

Ve druhé půli se nadále hrál svižný fotbal, Čtvrtečku prověřil Ulbrich a ve velké šanci pálil těsně vedle Růsek. Duel tak nakonec navzdory řadě možností skončil bezgólovou remízou. To znamená, že aktuálně má Zbrojovka na třetí Příbram tříbodový náskok. A právě s tímto týmem se utká v sobotu 21. května na Srbské! Ještě předtím čeká na Brňany výlet do Liberce.

"V utkání s vedoucím celkem dorostenecké ligy jsme si ověřili, že jsme schopni hrát i s takto kvalitním soupeřem vyrovnané utkání a vytvořit si šance. Bohužel jsme žádnou neproměnili a zápas skončil remízou," okomentovali duel trenéři Šustr a Břežný.

Šlágr kola bez gólů - dorostenci remizovali se Spartou
07.05.2016 | Martin Lísal

Šlágr kola bez gólů - dorostenci remizovali se Spartou

B r n o - Souboj druhého s prvním byl jednoznačně šlágrem aktuálního kola dorostenecké ligy. Mladí...