U19: Smolná prohra v Českých Budějovicích

U19: Smolná prohra v Českých Budějovicích

Č . B u d ě j o v i c e - Zbrojovka byla v utkání třetího kola na hřišti Budějovic lepším celkem, ani to ale nestačilo na první letošní body. Do vedení poslal Brňany Rapouch, dvojicí zásahů ale výsledek otočil Martykán.

Utkání se hrálo za horkého odpoledne a tempo hry udávala od začátku Zbrojovka. Určitou odměnou byl vedoucí gól, kterého dosáhl po rohovém kopu Josef Rapouch. Radost Brňanům ale nevydržela dlouho, ještě před pauzou srovnal Matyáš Martykán.

Nerozhodný stav se snažili Brňané zlomit i nadále aktivní hrou. Jenže co naplat - šance zůstaly nevyužity a radovali se tak nakonec domácí. Osm minut před koncem strhl výhru na stranu Budějovic druhou branku Matyáš Martykán.

Trenéři Wagner a Opletal: "V dnešním utkání jsme si vypili kalich hořkosti do dna a opět odcházíme poražení. Nutno však říci, že po dobrém výkonu, kdy jsme soupeře prakticky nepouštěli do hry, měli jsme vysoké procento držení míče a spousty šancí. Věříme, že dnešní výkon nás nakopne do dalších utkání, ve kterých už budeme bodovat."

U19: Smolná prohra v Českých Budějovicích
08.08.2015 | Martin Lísal

U19: Smolná prohra v Českých Budějovicích

Č . B u d ě j o v i c e - Zbrojovka byla v utkání třetího kola na hřišti Budějovic lepším celkem,...