Teplice - Zbrojovka 2:2, drama na severu přineslo juniorce bod

Teplice - Zbrojovka 2:2, drama na severu přineslo juniorce bod

T e p l i c e - Chvilku to vypadalo na tři body, pak zase na žádný - a nakonec veze juniorka Zbrojovky do Brna alespoň jeden. V utkání na hřišti Teplic nakonec remizovala 2:2, góly vsítili Kunc a Sus. Na vedoucí Slavii Brňané ztrácejí dva body.

První poločas rozhodně nebyl chudý na zajímavé momenty. Domácí se předvedli několika štiplavými ranami, Kunc na druhé straně trefil z přímého kopu břevno.

Ve 35. minutě hasil teplický Stibor brejk Zbrojovky, za což viděl červenou kartu. Při exekuci nařízeného přímého kopu měl tentokrát Tomáš Kunc ještě lepší mušku a otevřel gólový účet utkání - 0:1.

Druhá půle byla zprvu poklidná, Zbrojovka proti oslabenému soupeři kráčela k výhře, ale nakonec přišlo ještě nervydrásající drama. Vše začalo v 76. minutě, kdy byl nařízen pokutový kop a Daniel Richter se nemýlil - 1:1.

Tři minuty před koncem pak Brňanům zasadil krutý úder Jan Malec a zdálo se, že Zbrojovka se bude domů vracet bez bodového zisku. Alespoň jeden bodík za remízu 2:2 ale v samém závěru zajistil tečovanou ranou střídající Martin Sus.

Vzhledem k výhře Slavie tak Brňané ze druhé příčky ztrácejí dvě kola před koncem dva body. V dalším utkání se představí na hřišti Dukly - a to již tento čtvrtek od 14 hodin.