Juniorka ovládla šlágr kola v Boleslavi a je zase první!

Juniorka ovládla šlágr kola v Boleslavi a je zase první!

M. B o l e s l a v - Juniorka Zbrojovky zvládla souboj o čelo tabulky v Mladé Boleslavi. Cenné tři body a návrat na první příčku zajistil gól Tomáše Kunce z 59. minuty, domácí tým už odpověď nenašel.

První střelecký pokus měl na svědomí Brigant, který z úhlu zkoušel překvapit Hankiče a málem se mu to povedlo. Oba týmy si vyzkoušely po rohovém kopu, v solidní možnosti se objevil David Krška a korunoval tím poměrně povedený nástup Brna.

Oba soupeři nebyli bez šancí, skóre se nicméně do pauzy nezměnilo. Nad hřištěm často duněly hromy a počasí hrozilo pořádnou bouřkou, ta se ovšem nakonec naštěstí pro fotbal nekonala.

Ve druhé půli byla o něco aktivnější domácí Boleslav, obrana Zbrojovky však byla pevná a útok efektivnější. V 59. minutě totiž Tomáš Kunc natřikrát propálil Hankiče a otevřel skóre.

Jak se ukázalo, byl to gól vítězný. Boleslav totiž z optické převahy vážnější možnosti na srovnání nevytěžila a Brno si důležitou výhru pohlídalo. Vrací se tak do čela tabulky - na druhou Boleslav má bodík náskoku a navíc zápas k dobru.