Juniorka veze z Pardubic první jarní výhru

Juniorka veze z Pardubic první jarní výhru

P a r d u b i c e - Juniorka Zbrojovky zvítězila na hřišti posledních Pardubic 2:0 a vyválčila tak první jarní výhru. O branky se postarali Zezula a Kunc.

První poločas se nesl ve znamení platonické převahy Zbrojovky, která držela míč, nedokázala si ovšem vytvořit zajímavější možnosti. Jedním z důvodů bylo i smolné zranění Dolného - zimní posila musela odstoupit již v 10. minutě pro podezření na otřes mozku.

Nadějný Krškův brejk zastavila na poslední chvíli domácí obrana, na druhé straně ani Doležal mnoho práce neměl - ukazatelem skóre tak pohnula až 40. minuta. Zbrojovka se konečně prosadila po standardce, míč po závaru dorazil do sítě Tadeáš Zezula - 0:1.

I po pauze diktovala Zbrojovka tempo hry, štěstí zkoušeli Sus či Krška a permanentní hrozbu znamenaly také četné standardní situace. Až čtvrthodinu před koncem pojistil brněnský náskok Tomáš Kunc, když zakončil mistrně sehrané přečíslení - 0:2.

Zbylý průběh utkání rozkouskovala řada střídání a Zbrojovka si už vedení pohlídala, díky čemuž mohla oslavit první jarní výhru.

Jozef Dolný vyvázl se zlomeninou spodiny lebeční, mozek poškozen není, ve středu jde domů
10.03.2014 | Martin Lísal, Jan Hrabálek

Jozef Dolný vyvázl se zlomeninou spodiny lebeční,...

P a r d u b i c e - Trenér juniorky Dostálek měl po utkání v Pardubicích smíšené pocity. Radost z...