Dvě branky na výhru nestačily, juniorka veze z Třince bod

Dvě branky na výhru nestačily, juniorka veze z Třince bod

T ř i n e c - Brněnská juniorka v dohrávaném utkání 16. kola remizovala na hřišti Třince 2:2. Branek dosáhli v první půli Husár s Fallem, soupeř ale dokázal v 64. minutě vyrovnat.

Duel šestnáctého celku tabulky s druhým potvrdil nevyzpytatelnost kopané. Po čtvrthodině hry domácí Rekish obalamutil brněnskou obranu a otevřel skóre utkání - 1:0.

Mohlo být i hůře, míč dopravil do sítě také Adamek, pomezní ovšem odmával ofsajdové postavení střílejícího hráče.

Ve 27. minutě už ale zafungovala spolupráce zkušenějších hráčů hostí - Přerovský nabil Martinu Husárovi, ten se zbavil obránce a přízemní ranou srovnal skóre - 1:1.

Nadále se hrál zajímavý fotbal s řadnou šancí. Švábíkův pokus vytěsnil tečující Zezula těsně nad, brněnský Vávra se zase snažil využít Rohelova zaváhání a trefit prázdnou branku - míč zastavil bránící Sporysz. Až pět minut před pauzou uklidil Černého centr do sítě Lamine Fall a Zbrojovka vedla.

Po změně stran pokračovalo Brno v tlaku a bylo lepším týmem, ale Přerovský vedení po Sedlákově samostatném úniku nepojistil. A po hodině hry přišel trest - Hála velkou šanci ještě neproměnil, nicméně Kamil Adamek hlavou usměrnil do sítě Kufův centr a bylo to 2:2.

Vedení mohl Zbrojovce vrátit Fall, ke kterému propadl míč na malém vápně, ale autor druhé branky tentokrát v jasné pozici neuspěl. Zbrojovka byla aktivnější, nicméně neujala se ani hlavička Černého a duel tak dospěl k remíze.