David Jukl trefil juniorce v Liberci tři body

David Jukl trefil juniorce v Liberci tři body

L i b e r e c - Brněnská juniorka si po výhře nad Plzní připsala první venkovní body v sezoně, na hřišti Liberce zvítězila 1:0. Jediný gól vstřelil čtrnáct minut před koncem z penalty Jukl.

Oba týmy se v úvodu snažily o aktivní pojetí, na velké šance jsme si ale museli počkat necelou půlhodinku. Po ní se na pravé straně uvolnil Hadaščok a jeho příhru dostal na hranici vápna Dydowicz, střela se mu ovšem příliš nepovedla.

Brňané mohli udeřit těsně před pauzou, po rohovém kopu propadl míč až k Sedlákovi a jen vynikající reflexivní zákrok Zoula uchránil Liberec od gólové pohromy.

Úvodní roh mohl znamenat úvodní branku i po pauze, tentokrát za Zoula zaskakoval na brankové čáře Jánošík. A aby toho nebylo málo, po rohovém kopu na druhé straně Szabó namířil míč do břevna.

Rozhodnutí padlo čtvrthodinku před koncem. Kmoníček fauloval ve vápně a nařízenou penaltu přetavil přesnou ranou k tyči David Jukl v první venkovní výhru Zbrojovky. Soupeř se totiž již neprosadil, byť k poslednímu rohovému kopu vyběhl i brankář Zoul.