Juniorka prohrála v Jihlavě

Juniorka prohrála v Jihlavě

J i h l a v a - Ve třetím kole juniorské ligy se brněnská Zbrojovka představila na hřišti Jihlavy. Po prohrané první půli již dokázal obhájce trofeje jen korigovat trefou Přerovského a nakonec podlehl 1:3.

Jihlava byla v úvodu utkání aktivnějším celkem a také jako první gólově udeřila. Jindřich Kučera se po parádním Fulnekově centru trefil ještě lepším způsobem z první pod břevno - 1:0.

Brňané se do šancí dostávali lopotně, a když už spřádali plány pro druhý poločas, přišla další rána. Přesnou ranou k tyči zvýšil na 2:0 Jakub Teplý.

I po změně stran hrozila spíše Jihlava, Kučera ovšem ve 49. minutě hlavou minul branku. O pár minut později se konečně radovalo Brno - Daniel Přerovský bez rozmýšlení uklidil míč k tyči poté, co k němu propadl zdánlivě nepřesný centr.

Brno ožilo a začalo soupeře mačkat, místo srovnání ovšem přišel protiútok Jihlavy a po něm penalta, když si Kelbler chytře došel pro faul do vápna. S notnou dávkou štěstí penaltu proměnil Šuta - míč se za čáru dostal až po dvojím dotyku s břevnem Petrovy branky.

V závěru mohl ještě korigovat Kunc, ale Hanuš byl připraven. Zbrojovka tak prohrála na hřišti Jihlavy 3:1.