Juniorka začala sezonu prohrou: Slavia - Zbrojovka 2:0

Juniorka začala sezonu prohrou: Slavia - Zbrojovka 2:0

P r a h a - Na úvod sezony došlo v juniorské lize k duelu dvou v loňském ročníku nejlepších celků. Obhájce trofeje z Brna nakonec na hřišti pražské Slavie prohrál 0:2. Nejblíže k brance byli Brňané v úvodu utkání, ovšem Jukl trefil jen tyč.

Lehce aktivnějším celkem byli v úvodu duelu domácí hráči, nicméně do první velké šance se dostalo Brno. Po chybě "sešívaných" se dostal k ráně Jukl, orazítkoval ovšem jen tyč a následnou dorážku Kugler nevměstnal mezi tyče.

Pražané se prezentovali standardní situací, kterou zlikvidoval dobře postavený Veselý. Ten měl štěstí, když o chvilku později nedosáhl na míč v ideální pozici Hurka.

První půli zakončil Krška dalekonosným pokusem, ten se tvářil nenápadně, ale Hrubeše nakonec notně vyděsil. Nic to však nezměnilo na faktu, že první půle se obešla bez branek.

Poločas číslo dvě otevřel (co se akcí týče) nepřesnou hlavičkou Bejbl. První branka na sebe nechala čekat do 67. minuty. Slávisté dobře spolupracovali, rána Vondráčka sice ještě skončila na tyči, ovšem Václav Prošek už míč do sítě usměrnil - 1:0.

Pak hra navzdory častým střídánám kulminovala, Brnu seale již nepovedlo srovnat. Naopak - v nastavení definitivně stvrdil výhru Slavie střídající Denis Duga. Juniorka tak otevřela sezónu prohrou 0:2.