Juniorka vyhrála i na Slovácku, vede již o devět bodů!

Juniorka vyhrála i na Slovácku, vede již o devět bodů!

Rovných 900 minut nakonec trvala série juniorky Zbrojovky bez obdržené branky, když Hladkého překonal z přímého kopu domácí Košút. V tu dobu již ovšem Brňané na Slovácku vedli 3:0 a nakonec vyhráli v duelu 21. kola podeváté v řadě. Vzhledem k prohře Slavie s Baníkem navíc navýšili náskok v čele tabulky!

V úvodu utkání byli domácí aktivní a na Hladkého branku mířila nebezpečná hlavička Daníčka, Brno odolávalo i rohovému kopu.

Lídr tabulky ovšem opět prokázal, že jeho útočné akce jsou letos smrtící. Po půlhodině hry se po rychlé akci dostal ke střele Stehlík a ranou o tyč otevřel svým sedmým letošním gólem skóre utkání.

Odpovědět mohl Jeleček, který ale sám před Hladkým mířil nad branku. To bylo do poločasu vše.

Do druhé půle vlétlo Brno se snahou rozhodnout. Po řadě šancí přiblížil hosty k výhře Lapeš. Ten dorazil do sítě míč odražený od tyče po přímém kopu Matysky, a srovnal se tak se sedmi střeleckými zářezy právě s Matyskou a Stehlíkem.

A když pak využil rychlý protiútok střídající Vávra, vedla Zbrojovka již o tři branky. Konečnou podobu výsledku dal ovšem domácí Košút, který ranou z přímého kopu po rovných 900 minutách pokořil brněnskou obranu. Na tom, že Zbrojovka podeváté v řadě zvítězila a zvýšila náskok v tabulce na devět bodů, již ale tento moment nic nezměnil.