VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Olomouci

VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Olomouci

O l o m o u c – První třetinu soutěže zakončili Zbrojováci na hřišti Olomouce B. Díky zlepšenému výkonu po pauze a Smejkalově trefě sice stáhli jednogólové manko, na další trefy už ale odpovědět nedokázali. Trenér Hynek tak musel vstřebat prohru 1:4.

„Takový výsledek se hodnotí náročně. Jeli jsme sem s cílem vyhrát, přijelo dost fanoušků, které jsme nepotěšili a ani my z toho nemáme zrovna krásné pocity. Na góly se hrozně nadřeme, vezme nám to hodně sil a pak zbytečným nedůrazem prakticky hned pustíme soupeře ke gólu. Mohli jsme ještě zvládnout nějakou korekci, ale to už jsme neproměnili a proto zápas skončil takhle. Je to nepříjemné, soupeř byl ale zkrátka efektivnější,“ štvalo trenéra.

„Zápas odstartoval krásný gól, kterému předcházel náš nedůraz. To jen podtrhlo poctivý defenzivní výkon Sigmy, která hrála trpělivě. V první půli jsme neměli moc vyložených šancí, byli jsme neklidní ve fázi, kdy jsme mohli dát finální přihrávku. Do druhé půle jsme vstoupili dobře, kluci plnili to, co jsme si řekli, a dokráčeli jsme díky tomu k vyrovnání. Brzký gól na 2:1 nás ale hodně přibrzdil, pak jsme dostali ještě třetí a čtvrtý snad už ani nebudu komentovat. Z nějakého chtění hrát to, co chceme, se vinou nepřesnosti stal debakl. Ten nás mrzí, ale jedeme dál, nedá se nic dělat. Musíme pogratulovat Sigmě,“ pokračoval Hynek.

Výsledná prohra 1:4 znamená, že Brňané místo snahy stáhnout ztrátu výše postavených celků nadále zůstávají přikováni v nebezpečném pásmu. „Bohužel v posledních zápasech jsme nedali vyložené šance, díky kterým jsme mohli zápasy zvládnout a být někde jinde. Nicméně se tak nestalo, jsme na chvostu. Nemusí to nutně znamenat, že se tam usídlíme, nicméně Sigmu jsme měli na dostřel a odskočila nám, to jsou věci, které budeme muset dohánět. Je to nepříjemné, tlak samozřejmě je, záleží na každém z nás, jak si ho kdo připouští,“ uzavřel Hynek.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

U16: Výhru na hřišti Sparty Brno trefil hattrickem Srneček
Mládež
26.10.2024 | Martin Lísal

U16: Výhru na hřišti Sparty Brno trefil hattrickem...

B r n o - Dorostenci Zbrojovky (U16) dnes sehráli brněnské derby na hřišti Sparty Brno. O výhře 3:0...
U12: Těsná výhra v Hodoníně
Mládež
26.10.2024 | Martin Lísal

U12: Těsná výhra v Hodoníně

H o d o n í n - Mladší žáci Zbrojovky (U12) napodobili své kolegy a na hřišti Hodonína zvítězili...
U13: Skvělý závěr a výhra v Hodoníně
Mládež
26.10.2024 | Martin Lísal

U13: Skvělý závěr a výhra v Hodoníně

H o d o n í n - Mladší žáci Zbrojovky (U13) vybojovali díky skvělému závěru utkání výhru na hřišti...