PREVIEW: V pátek proti Slavii B

PREVIEW: V pátek proti Slavii B

B r n o - Nabitý týden pokračuje, po středečním pohárovém intermezzu dorostenců jde do boje první tým. Zbrojováci přivítají rezervu Slavie, hraje se v pátek 25. října od 18 hodin na Srbské. Duel přenáší ČT Sport.

Béčko Slavie hraje druhou ligu po roční odmlce, v tabulce je prozatím s bilancí čtyř výher, tří remíz a šesti proher na deváté příčce. V zatím posledním duelu podlehli Pražané rezervě Baníku 1:3.

Náš páteční soupeř disponuje bezpochyby zajímavým a talentovaným výběrem hráčů, doplněných o zkušené borce. Nejlepšími střelci týmu jsou se čtyřmi brankami Trédl a Pikolon, druhý jmenovaný přitom věkem spadá ještě do dorostenecké kategorie a je spoluhráčem Švancary a spol. z mládežnických reprezentačních výběrů. V bráně se střídá třicetiletý Kolář s mladíky Slavatou a Sirotníkem. Kromě Koláře dodávají týmu pořádnou porci zkušeností Milan Škoda a Michal Švec.

Zatím bez startu je další zkušený borec a bývalý gólman Brna Martin Berkovec, který v našem klubu strávil necelé čtyři sezóny. Není jediný s brněnskou minulostí - mezi trenéry figuruje bývalý Zbrojovák Tomáš Jablonský, v našem klubu v mládí působil také účastník světového šampionátu v roce 1990 Ivo Knoflíček.

Ve vzájemných duelech půjde o soutěžní premiéru. Béčko Slavie (tehdy ještě pod názvem Dynamo) se utkalo s rezervou Zbrojovky v ročníku 1962/63, doma zvítězilo 4:1 a venku podlehlo 0:1.

Vzájemná bilance: Oba soupeři se doposud neutkali.

Nejlepší střelec vzájemných zápasů: Oba soupeři se doposud neutkali.

Prošli oběma kluby: Martin Berkovec, Tomáš Jablonský (asistent trenéra), Ivo Knoflíček (asistent trenéra).

Poslední vzájemný zápas: Oba soupeři se doposud neutkali.

Vstupenky lze zakoupit z pohodlí domova v systému Zbroják ID: (pro nákup vstupenek klikněte sem). Není je zapotřebí tisknout - pro vstup na stadion postačí mít vstupenku v telefonu.

Fanoušci, kteří nejsou v systému registrováni, mohou lístky zakoupit zde (pro nákup klikněte sem). Také v tomto případě lístky nemusíte tisknout a ve všech případech je můžete zakoupit bez jakéhokoliv čekání klidně pět minut po výkopu!

V den utkání budou v provozu čtyři pokladny ve směru z ulice Vodova (na jedné z nich lze platit kartou). Upozorňujeme, že s ohledem na zahájení výstavby nové haly pro míčové sporty bude provoz v areálu omezen a na krytou západní tribunu bude přístup možný pouze od ulice Srbská (podrobnosti zde).

Tak v pátek na Srbské!

další články

Béčko se z Hlučína vrací bez bodů
B-tým
25.10.2024 | Martin Lísal

Béčko se z Hlučína vrací bez bodů

H l u č í n - Béčko Zbrojovky zakončilo intenzivní týden na hřišti čtvrtého Hlučína. I přes...
LUCAS KUBR: Věřím, že po dnešku to zlomíme a budeme lepší a lepší
25.10.2024 | Jakub Sabol

LUCAS KUBR: Věřím, že po dnešku to zlomíme a budeme...

Odehrál téměř 90 minut. Předvedl bojovný a poctivý výkon. Po levé straně lítal nahoru a dolů,...
JAROSLAV HYNEK: Sice jenom bod, ale věřím, že teď využijeme potřebnou energii
A-tým
25.10.2024 | Jakub Sabol

JAROSLAV HYNEK: Sice jenom bod, ale věřím, že teď...

B R N O – V zápase po třiadvaceti minutách prohrávali, ještě před koncem prvního poločasu se ale...