PREVIEW: Také béčko jde do boje o body

PREVIEW: Také béčko jde do boje o body

B r n o - První srpnový víkend se do boje o ligové body pustí také B tým. Po dvanácti letech se mladí Brňané opět představí ve třetí lize, do které vstoupí posilněni úspěšnou přípravou.

V jejím rámci nastoupili do čtyř zápasů, všechny vyhráli. "Výsledkově to z naší strany bylo velice vydařené, každý zápas byl z naší strany lepší a lepší, co se týče práce na herních principech. Vše pak vyvrcholilo v Kroměříži. Zůstáváme ale nohama na zemi, protože ta opravdová sezóna začíná až teď a dosavadní výsledky nezaručují vůbec nic. Můžeme si malovat cokoliv, ale až zápasy o ligové body ukáží reálnou sílu a prověří naše mladé hráče," řekl k přípravě trenér Marek Zúbek.

Prvním soupeřem Zbrojovky bude Uherský Brod, který v minulém ročníku skončil patnáctý. Naposledy jsme se s tímto soupeřem potkali v lednu 2016 v rámci přípravy, na začátku devadesátých let nalezneme i dva zápasy v poháru (oba vítězné).

A s jakým cílem tým do sezóny jde? "V první řadě vychovávat a připravovat hráče pro první mužstvo, to se nadále nemění a je to naším základním úkolem. Co se týče umístění, chtěli bychom po podzimu být mimo nebezpečné pozice, abychom pak na jaře mohli dále rozvíjet hráče i hru," doplnil Zúbek.

další články

U19: Zbrojovka zvítězila na hřišti pražské Slavie!
Mládež
14.09.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka zvítězila na hřišti pražské Slavie!

P r a h a - Dorostenci Zbrojovky (U19) získali v sobotu cenný skalp pražské Slavie. Na hřišti...
U17: Zbrojovka v Edenu prohrála
Mládež
14.09.2024 | Martin Lísal

U17: Zbrojovka v Edenu prohrála

P r a h a - Dorostenci Zbrojovky (U17) cestovali o víkendu do Prahy, kde je v Edenu čekal duel se...
Kubr: V reprezentaci jsem si musel zvyknout na jiný systém
A-tým
13.09.2024 | Martin Lísal

Kubr: V reprezentaci jsem si musel zvyknout na jiný...

B r n o – Jedním z hráčů, kteří Brno v uplynulých dnech dočasně opustili, byl i Lucas Kubr. Ten si...