Poděkování fanouškům, partnerům a přátelům Zbrojovky

Poděkování fanouškům, partnerům a přátelům Zbrojovky

B r n o - Fotbalové Zbrojovce skončila v neděli sezóna. Po úspěšné jarní jízdě chyběl k jejímu snovému završení nakonec jediný gól. Rádi bychom nyní poděkovali všem příznivcům a partnerům klubu za podporu.

Vážení sportovní přátelé, naši vzácní fanoušci a sponzoři,

velmi rádi bychom vám všem poděkovali za vaši přízeň a podporu, kterou jste po celou sezónu naší Zbrojovce věnovali. Věřte, že si toho velmi vážíme a oceňujeme váš postoj k nově se rodícímu mužstvu.

Zbrojovka již několik let poctivě investuje do své mládeže především kvalitní práci a nemálo finančních prostředků. Zlepšovat sportovní zázemí není v dnešní době jednoduché, i to se nám daří. Pro naše talenty zajišťujeme kvalitní mezinárodní konfrontaci již od nejmladších kategorií. Velmi nás těší, že systémová práce s mládeží se začíná v těchto chvílích projevovat a do prvního mužstva dorůstají talentovaní a kvalitní hráči, kteří si zasluhují dostat šanci v profesionálním fotbale. Jak jste si jistě mohli všimnout, realizační tým Zbrojovky jim tuto šanci poskytuje.

I v kontextu posledních událostí jste měli příležitost zaznamenat, že naše Zbrojovka je ve fotbalovém prostředí zdravým článkem. Rádi bychom vás všechny ubezpečili, že chováme respekt a pokoru ke všem našim soupeřům, ne však k těm, kteří nás nedokážou pokořit na hřišti.

Jsme přesvědčeni, že je řada důvodů, proč Zbrojovku společně s námi nosíte v srdci, proč ji podporujete svým postojem, materiálně i finančně, proč jste na ni právem hrdí. Tato podpora, prokázaná i v posledních dnech, nás nadále bude pohánět ve snaze o návrat do nejvyšší soutěže. Do následující sezóny vstoupíme na základě závěrečných utkání nepochybně zkušenější a věříme, že i silnější. Naší snahou bude, abyste vždy mohli vidět bojovný a atraktivní fotbal, vedený v poctivém duchu, a aby vás fotbal Zbrojovky bavil.

Na závěr nám dovolte popřát vám hodně úspěchů, ať už v osobním či pracovním životě, a co možná nejlépe prožitou dovolenou. A pak už vzhůru na Srbskou!

Představenstvo klubu FC Zbrojovka Brno

další články

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice
Mládež
28.03.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka nestačila na Pardubice

B r n o - Dorostenci Zbrojovky ve čtvrtečním utkání dorostenecké ligy přivítali Pardubice. Na...
PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...