Ve čtvrtek zahájí první tým přípravu na novou sezonu, už v neděli hraje v Líšni!

Ve čtvrtek zahájí první tým přípravu na novou sezonu, už v neděli hraje v Líšni!

Konec dovolené. Ani ne tři týdny uplynuly od posledního zápasu uplynulého ročníku Gambrinus ligy a o slovo se už začíná hlásit příprava na nový ročník Synot ligy. Zbrojovka má první sraz plánován na čtvrtek 19. června.

V 15 hodin přivítá trenér Kotal širší kádr hráčů, s nimiž začne přípravu. Během zítřka zveřejníme konkrétní seznam fotbalistů, přineseme i hlasy trenéra Václava Kotala, sportovního ředitele Zdeňka Kudely a v dalších dnech i rozhovory s hráči. Pokud se už nemůžete dočkat prvního zápasu, tak si v kalendáři zarezervujte tuto neděli. Zbrojovka se představí v Líšni v rámci oslav 90 let tamní kopané proti domácímu A týmu. Začátek utkání je v 15 hodin.

Zbrojovka ovšem bude „vidět“ i jinde po Brně. V pátek a v sobotu se koná v Galerii Vaňkovka Veletrh aktivit, v němž má náš fotbalový klub své stálé a pevné místo. Na stánku v galerii si adepti míče kopaného mohou vyzkoušet své dovednosti, odměnou jim budou nejen suvenýry Zbrojovky, ale i potvrzený kupón na zmrzlinu zdarma. Akce se koná v pátek od 15 do 19 hodin a v sobotu od 12 do 19 hodin. V pátek se fotbalová Zbrojovka zúčastní i sportovního dne v Řečkovicích v areálu ZŠ Novoměstská (15-18 hodin), kde proběhnou mj. dovednostní soutěže o ceny a sladká odměna prý nikoho nemine.

Další prezentací Zbrojovky bude Den otevřených dveří na Krajském úřadě Jihomoravského kraje v pondělí 23. června. Zbrojovácký čas nastane krátce po poledni, od 12.45 hodin budou rozdávat své podpisy opory týmu Pavel Zavadil, Václav Hladký, Aleš Schuster, David Pašek a Marek Kaščák. Přijďte si na Žerotínovo náměstí pro podpisy zbrojováků a nahlédnout do prostor, odkud se „řídí“ jižní Morava. Budete vítáni!

V úterý a ve středu budou Zbrojováci hosty tradičního turnaje Vítámvás Cup ve stiga hokeji, který proběhne na Střední škole F. D. Roosevelta pro tělesně postižené na Křižíkově ulici v Králově Poli od 9 do 13 hodin.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...