Získejte více výhod s oficiálním fanklubem

Získejte více výhod s oficiálním fanklubem

Klub FC Zbrojovka Brno ve spolupráci s oficiálním fanklubem Zbrojováci připravil další výhody pro nejvěrnější fanoušky. Být jeho členem se pro věrné fanoušky vskutku vyplatí.

Občanské sdružení Zbrojováci chce po postupu A-týmu do Gambrinus ligy rozšířit své řady a svým členům nabízí řadu výhod. V souvislosti s nově vzniklou Kartou zbrojováka je proto pro zájemce výhodnější stát se zároveň členem fanklubu. Členský poplatek je 250 korun, přičemž každý člen fanklubu má po jeho zaplacení nárok na Kartu zbrojováka zdarma.

Kromě benefitů spojených s Kartou Zbrojováka jsou pro členy fanklubu připraveny další výhody, jako například desetiprocentní sleva na nákup permanentky, možnost získání vstupenek na venkovní utkání zdarma, organizované výjezdy, účast na každoročním fotbalovém turnaji členů fanklubu, po vytvoření divize fanoušků vlajka zdarma (minimální počet pěti členů z jedné obce či městské čtvrti), pro prvních dvacet přihlášených kšiltovka zdarma atd.

Dále Zbrojováci chystají na novou sezonu i věrnostní program "Zbroják", v němž čekají další odměny na nejpilnější návštěvníky zápasů Zbrojovky, a akci "90 minut fanatikem", která má za účel rozšíření fanouškovského kotle. O těchto projektech přineseme na našem webu více informací během příštího týdne.

další články

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B
A-tým
27.03.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Na Velký pátek hostíme Spartu B

B r n o - Jediná jarní reprezentační pauza je minulostí a druhá nejvyšší soutěž pokračuje dvacátým...
SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?
Ostatní
27.03.2024 | Martin Lísal. FOTO: fotbal.cz

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci v reprezentaci?

B r n o - Březnová reprezentační pauza je u konce, do svých týmů se postupně vracejí i hráči...
SOUHRN: Zbrojováci na hostování
Ostatní
25.03.2024 | Martin Lísal

SOUHRN: Zbrojováci na hostování

B r n o - V reprezentační přestávce je rubrika, mapující osud hráčů Zbrojovky na hostování,...