VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Bohunicích

VIDEO: Trenér Hynek po utkání v Bohunicích

B r n o - Zbrojováci v dnešním utkání 1. kola MOL Cupu splnili roli favorita a po výhře 6:2 postupují do dalšího kola. Jak zápas hodnotil trenér Hynek?

„Zápas jsme zvládli, energie v týmu je dobrá, nic jsme nepodcenili a dali jsme spoustu branek. Hráči měli chuť hrát a věci řešili dobře. Po poločase to bylo 4:0, zažil jsem snad první poklidné pohárové utkání ve své kariéře,“ pousmál se Hynek při vzpomínce na dramata, která pohár tradičně přináší.

Jinak tomu není ani v letošní sezóně, kde si už nejeden druholigový tým vylámal zuby na soupeři z divize. „Dotáhli jsme zápas do zdárného konce, protočili jsme všechny hráče, všechny parametry, se kterými jsme do toho šli, se podařily. Věřím, že těmi góly jsme potěšili i přítomné diváky.“

Pět ze šesti branek vstřelili Potočný s Pernicou, dva nejzkušenější hráči týmu. „Je důležité, aby tito opěrní hráči šli za vítězstvím a zápas zlomili. Perňa i Roman tento parametr splnili.“

Za stavu 4:0 šlo do hry pět čerstvých hráčů, jeden z nich se ovšem v průběhu druhé půle zranil – Šimon Mičuda. Nezatrnulo trenérovi v tuto chvíli? „Miči je obrovský bojovník, to je jeho přednost. Nakonec naskočil zpátky, ale věřím, že bychom to zvládli i v rozestavení 3-4-2, trénujeme to. Hráči by se museli více koncentrovat a hrát rychleji, komplikace by to byla, stejně tak jsme v oslabení dostali první gól. Ale zvládli bychom to,“ byl přesvědčený Hynek.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

U19: Zbrojovka zvítězila na hřišti pražské Slavie!
Mládež
14.09.2024 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka zvítězila na hřišti pražské Slavie!

P r a h a - Dorostenci Zbrojovky (U19) získali v sobotu cenný skalp pražské Slavie. Na hřišti...
U17: Zbrojovka v Edenu prohrála
Mládež
14.09.2024 | Martin Lísal

U17: Zbrojovka v Edenu prohrála

P r a h a - Dorostenci Zbrojovky (U17) cestovali o víkendu do Prahy, kde je v Edenu čekal duel se...
Kubr: V reprezentaci jsem si musel zvyknout na jiný systém
A-tým
13.09.2024 | Martin Lísal

Kubr: V reprezentaci jsem si musel zvyknout na jiný...

B r n o – Jedním z hráčů, kteří Brno v uplynulých dnech dočasně opustili, byl i Lucas Kubr. Ten si...