U19: Zbrojovka se nevzdala a vybojovala na Spartě bod za remízu 2:2

U19: Zbrojovka se nevzdala a vybojovala na Spartě bod za remízu 2:2

P r a h a - Starší dorostenci Zbrojovky potvrdili solidní vstup do jarní části. Na hřišti třetí Sparty sice prohrávali 0:2, zlepšeným výkonem ve druhé půli ale vybojovali v samém závěru remízu 2:2.

Utkání třetího týmu tabulky se čtvrtým nabídlo zajímavou podívanou, čtyři branky a dva rozdílné poločasy. V tom prvním si domácí Sparta vypracovala dvoubrankový náskok, v 5. minutě se trefil z penalty Schick a ve 12. minutě zvýšil Sáček.

Se Zbrojovkou to nevypadalo nejlépe, dokázala se však zmátořit a kontaktní gól vstřelil ve druhé půli Jakub Kučera - pro novou tvář v dresu Wagnerova týmu to byl již druhý gól ve druhém utkání.

Zbrojovka byla po změně stran lepším celkem, celý druhý poločas se hrálo prakticky na jednu branku. Brňané nastřelili třikrát konstrukci branky a v samém závěru se dočkali srovnání - po rohovém kopu se trefil Martin Sedlo. Hned vzápětí sudí zápas ukončil.

"Musíme dnes hráče pochválit. Předvedli jsme pohledný fotbal, který byl z našeho pohledu na vysoké úrovni. Ukázali jsme navíc zbrojovácké srdce a zanechali v Praze více než dobrý dojem. Škoda jen, že jsme nedokázali srovnat dříve. Jsme přesvědčeni, že bychom zápas dotáhli do vítězného konce," zhodnotil utkání pro náš web asistent trenéra Jaroslav Ondra.

U19: Zbrojovka se nevzdala a vybojovala na Spartě bod za remízu 2:2
01.03.2014 | Martin Lísal

U19: Zbrojovka se nevzdala a vybojovala na Spartě bod...

P r a h a - Starší dorostenci Zbrojovky potvrdili solidní vstup do jarní části. Na hřišti třetí...

Fotogalerie

Všechny fotografie