Starší dorost podlehl doma Spartě 1:2 a poprvé v sezoně nebodoval

Starší dorost podlehl doma Spartě 1:2 a poprvé v sezoně nebodoval

V utkání 4. kola dorostenecké ligy se utkaly týmy, kterým se vstup do soutěže vydařil - domácí Zbrojovka nastřádala sedm bodů, hostující Sparta devět. Radovat se nakonec mohl pražský celek, který otočil skóre a z Brna si odvezl výhru 2:1.

Brňané vstoupili do utkání výtečně. Weber obral soupeře o míč, po dlouhém sprintu jej poslal přesně na Jakuba Přichystala a ten se trefil neomylně - 1:0.

Hosté mohli záhy odpovědět, zmatků v obraně Brna využil Kulhánek, ale jeho rána skončila nad břevnem. Stejně mířil i Sulovský po půlhodině hry.

Ve 35. minutě již ovšem Sparťané srovnat dokázali. Exekuce přímého kopu se ujal Jan Vondra a svou ránu umístil přesně k tyči - 1:1.

Za další čtyři minuty už hosté vedli. Jiří Kulhánek napřáhl za hranicí šestnáctky a ke smůle Brňanů byl míč tečován mimo Halouskův dosah - 1:2.

Z první půle to ještě nebylo vše, odpovědět mohl střelec první brněnské branky Přichystal, který šel sám na Vorla, gól do šatny z toho ovšem nebyl a za příznivějšího stavu tak do druhého poločasu vstupovali Sparťané.

Po pauze již tolik pohledných momentů k vidění nebylo, Brňané se sice tlačili za vyrovnáním, nicméně dobře konsolidovaná obrana Sparty toho mnoho nedovolila. Weberova rána skončila po hodině hry nad brankou, ani Pospíšilův pokus nebyl přesný a blíže k brance se Zbrojovka nedokázala dostat.

Když se v samém závěru neujal ani pokus Fojtíka, bylo jasné, že bitvu rozjetých týmů lépe zvládne pražská Sparta, která si tedy domů odvezla výhru 2:1.

Starší dorost podlehl doma Spartě 1:2 a poprvé v sezoně nebodoval
10.08.2013 | Martin Lísal

Starší dorost podlehl doma Spartě 1:2 a poprvé v...

V utkání 4. kola dorostenecké ligy se utkaly týmy, kterým se vstup do soutěže vydařil - domácí...