SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci na hostování?

SOUHRN: Jak si vedli Zbrojováci na hostování?

B r n o - Reprezentační přestávku využily druholigové celky k dohrávkám zápasů z úvodu jarní části. Do akce se tak znovu dostali Zbrojováci, kteří jaro tráví na hostování v jiných klubech.

V sestavě Pardubic se na jaře pevně zabydlel Pavel Sokol. V derby proti Hradci nastoupil znovu v základní sestavě, dostal se do zajímavé možnosti a odehrál přes hodinu. Pardubičtí nakonec exligovému soupeři podlehli 0:1 a nevyužili tak možnosti zaútočit na třetí pozici. Zůstávají čtvrtí.

Fotbalisté čtrnáctých Vítkovic zajížděli na hřiště pátého Znojma. Už jen z tohoto konstatování je zřejmé, že bod za remízu 0:0 je pro tým kouče Grmely jistě cenný. Na šance byl zápas nakonec vyrovnaný, do jedné se probil i Jakub Kučera, který po uzdravení nastoupil v základní sestavě a byl střídán dvě minuty před koncem.

Nevydařený víkend prožili fotbalisté Sokolova, kteří na hřišti Táborska podlehli 1:5. Stanislav Vávra hrál od začátku až do 78. minuty. Sokolovu patří v tabulce jedenáctá pozice.

Dvojice David Gáč - Jakub Přichystal do hry nezasáhla. Frýdek-Místek tak nedostal možnost odlepit se z poslední pozice. Tu má ovšem již tento víkend, Frýdečtí hostí Táborsko. Vítkovice vyzvou Varnsdorf a Sokolov přivítá doma Pardubice.

ČFL

Lídr třetí ligy z Chrudimi sice pro Královu Dvoru prohrával, duel ale otočil a zvítězil 2:1. Petr Rybička odehrál na hrotu útoku celý zápas, střelecky se tentokrát neprosadil.

další články

Sváček o vítězném gólu: Trefil to hezky, bohužel jsem na to nedosáhl
A-tým
08.05.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

Sváček o vítězném gólu: Trefil to hezky, bohužel jsem...

B r n o – Už se zdálo, že gólman Dominik Sváček v dnešním utkání vychytá druhé čisté konto v řadě....
VIDEO: Trenér Kříž po utkání se Žižkovem
A-tým
08.05.2024 | Martin Lísal

VIDEO: Trenér Kříž po utkání se Žižkovem

B r n o – Zbrojováci dnes přivítali Žižkov s jasným cílem – navázat na výhru v Příbrami a vylepšit...
Fotbalisté Brna doma nestačili na Žižkov
A-tým
08.05.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

Fotbalisté Brna doma nestačili na Žižkov

B R N O - Ve vloženém 27. kole FORTUNA:NÁRODNÍ LIGY přivítali fotbalisté Zbrojovky na státní svátek...