FOTO, VIDEO: První den na soustředění

FOTO, VIDEO: První den na soustředění

L a r a - První den na soustředění v Turecku je za námi, zjednodušeně by jej šlo označit zdviženým palcem. Oba tréninky proběhly pod hřejivým sluncem a v příjemné teplotě, komplikace se nevyskytly. Vše už se pomalu chystá na úvodní herní test, který nás čeká v sobotu od 15 hodin místního času.

Na dopoledním tréninku se hráči nejprve rozhýbali, pocvičili práci s míčem a ve druhé polovině přišla na řadu hra na dvě brány s minimem doteků. Do tréninku se zapojili všichni, pouze Kuba Řezníček v jeho druhé části pracoval individuálně pod dozorem Michala Šmardy, stranou se chystal také třetí gólman Pavel Halouska s trenérem Lubošem Přibylem.

Při odpoledním programu nacvičovala jedna polovina týmu herní situace, zatímco druhá pilovala střelbu. Vše zakončila tradičně soutěž, tentokrát v trefování břevna. Co čert nechtěl - zatímco při předchozí střelbě znělo břevno poměrně často, v klíčových chvílích některým dlouho nebylo přáno jej zasáhnout. Černého Petra (a nutnost popřát spoluhráčům u večeře) tentokrát odnesl Kuba Šural.

Vzhledem k poměrně našlapanému programu zatím zbývá čas pouze na fotbal. Na hotelu se tradičně míjíme s několika dalšími týmy, bydlí tu s námi například Ploješť, která před rokem a půl vystavila v pohárech stopku Plzni. Nedaleko sídlí Jihlava či Bohemians, i letos tu je tedy poměrně živo.

A co čeká na brněnskou výpravu zítra? Dopoledne jedna tréninková jednotka, odpoledne utkání se srbským celkem FK Voždovac. Výkop je naplánován na 15 hodin (v Brně o hodinu méně).

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
U18: Remíza v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U18: Remíza v Opavě

O p a v a - Dorostenci Zbrojovky (U18) remizovali v dohrávce na hřišti Opavy 2:2. V první půli...
U16: Bodová série skončila v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U16: Bodová série skončila v Opavě

O p a v a - Mladší dorostenci se ve středu vydali k dohrávce na hřiště Opavy. V divoké přestřelce...