Den sportovišť je tu! Na návštěvníky čeká i stadion na Srbské

Den sportovišť je tu! Na návštěvníky čeká i stadion na Srbské

B r n o - Po Dni náborů přichází i Den sportovišť. Přesněji tedy dva dny, neboť program je rozprostřen do pátku i soboty. Mezi patnácti areály, které otevřou své brány návštěvníkům, je i stadion na Srbské.

Zájemci o prohlídku mohou absolvovat komentovanou procházku útrobami stadionu. Navštíví obě VIP lóže, zázemí klubu, tiskovou místnost či mixzónu, kam se jinak běžně nedostanou. Prohlédnou si, odkud zápas sleduje hlasatel či obsluha světelné tabule. Zkrátka a jednoduše nahlédnou do zákulisí klubu.

Podobné prohlídky stadionu doposud absolvovali například vítězové fanouškovských soutěží, letos poprvé je ale možné navštívit koordinovaně více sportovišť najednou. Kromě Srbské je tak možné prošmejdit hokejovou DRFG Arenu či lužánecký bazén.

Podrobný program obou dnů i seznam sportovišť naleznete na webových stránkách projektu.

Začínáme v 15 hodin

Brány stadionu otevřeme dnes (v pátek 18. září) v 15 hodin, možnost návštěvy skončí o tři hodiny později. V sobotu 19. září startujeme v 9 hodin dopoledne, končíme v 11. Od 15 do 17 hodin ovšem začne další program na házenkářském hřišti, hlavním tahákem bude jednoznačně možnost zahrát si Foot snooker. Jak název napovídá, jedná se o atraktivní a neotřelou kombinaci fotbalu a kulečníku.

Zejména pro menší návštěvníky nachystáme různé soutěže o ceny. O občerstvení se postará stánek. Upozorňujeme jen, že vzhledem k probíhajícím Erbovním slavnostem MČ Královo Pole nepojedou přes Slovanské náměstí trolejbusy č. 32, které nahradí autobusy (podrobné informace zde).

Nu, a v 17 hodin pak započnou své snažení fotbalisté Zbrojovky a Slovácka. Věřme, že zápas bude skvělým zakončením na zážitky bohatého dne a skončí výsledkem, který udělá brněnským fanouškům radost.

další články

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský
A-tým
25.04.2024 | Klub

Novým majitelem klubu se stává Libor Zábranský

B r n o - Fotbalový klub FC Zbrojovka Brno mění svou vlastnickou strukturu. Novým majoritním...
U18: Remíza v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U18: Remíza v Opavě

O p a v a - Dorostenci Zbrojovky (U18) remizovali v dohrávce na hřišti Opavy 2:2. V první půli...
U16: Bodová série skončila v Opavě
Mládež
24.04.2024 | Martin Lísal

U16: Bodová série skončila v Opavě

O p a v a - Mladší dorostenci se ve středu vydali k dohrávce na hřiště Opavy. V divoké přestřelce...