VIDEO: Zbrojovka nastřílela St. Pöltenu čtyři góly!

VIDEO: Zbrojovka nastřílela St. Pöltenu čtyři góly!

S t . P ö l t e n - Zbrojováci změřili v reprezentační přestávce síly s rakouským celkem SKN St. Pölten. Čtvrtému celku soutěže nakonec nasázeli čtyři branky a zvítězili 4:0! O trefy se postarali Martin Zikl a Jakub Přichystal, oba skórovali dvakrát.

Trenér Šustr pro utkání šetřil několik zkušenějších hráčů - Mageru, Eismanna či Melichárka. Sukup, Ashiru, Bartolomeu a Škoda zase duel vynechali ze zdravotních důvodů, reprezentační povinnosti si plní Krejčí s Růskem. Na kraj zálohy se naopak postavil Jakub Přichystal, který na podzim hostoval v Líšni.

Brňané byli v úvodních minutách aktivnějším týmem, dobrým pohybem nenechávali domácí v klidu. Na opravdu stoprocentní šanci si diváci museli počkat půlhodinku, po Přichystalově přihrávce ovšem Martin Zikl netrefil bránu.

Chuť si mladý útočník spravil za pár minut. Dlouhý Halouskův nákop obrana domácích nezachytila ideálně, Martin Zikl se probil před gólmana a tentokrát mířil přesně. 0:1. A další zásah přidal před pauzou, když si po pěkné kombinační akci ve vápně převzal míč od Jakuba Přichystala a zvýšil na 2:0. Vzápětí první dějství skončilo.

Do druhé půle naskočili střídající hráči, přičemž Jakub Přichystal se posunul pod hrot. První šance měli domácí, kteří donutili Flodera k několika výborným zákrokům, jednou skončil tečovaný míč na tyči.

Zbrojovka tlak soupeře ustála a udeřila. Po Jamborově centru se míč dostal k Jakubu Přichystalovi, ten se příliš nerozmýšlel a napálil jej pod břevno. A za další dvě minuty to bylo 4:0. Sedlák vybojoval míč, přeposlal jej na Zikla; po jeho přihrávce Jakub Přichystal nekompromisně poslal balón do šibenice a potvrdil tak dobrou podzimní střeleckou pohodu.

Zbrojovka tak díky dvojici dvougólových střelců porazila čtvrtý tým rakouské ligy na jeho hřišti 4:0.

OHLASY: Trenér Šustr po výhře v St. Pöltenu
18.11.2018 | Martin Lísal

OHLASY: Trenér Šustr po výhře v St. Pöltenu

S t . P ö l t e n - Z cesty do Rakouska se vyklubala spanilá jízda. Zbrojovka si vyšlápla na...
VIDEO: Zbrojovka se představí v St. Pöltenu, zápas sledujte živě na Zbrojovka TV!
17.11.2018 | Martin Lísal

VIDEO: Zbrojovka se představí v St. Pöltenu, zápas...

B r n o - Sváteční sobotní odpoledne si fotbalisté Zbrojovky zpestří atraktivním přípravným...
Zbrojovku prověří v reprezentační pauze rakouský St. Pölten
08.11.2018 | Martin Lísal

Zbrojovku prověří v reprezentační pauze rakouský St....

B r n o - Fotbalisté Zbrojovky si reprezentační přestávku tentokrát vyplní zajímavým přípravným...

Fotogalerie

Všechny fotografie