Zbrojovka Brno má nový komunikační tým

Zbrojovka Brno má nový komunikační tým

B r n o - FC Zbrojovka Brno dělá významný krok směrem ke svým příznivcům. Do komunikačního týmu přicházejí dvě nové posily, které mají jediný cíl - přiblížit klub fanouškům. Novým vedoucím komunikačního týmů se stává Tomáš Šusta, komunikaci s médii a novináři bude mít nově na starosti Jakub Sabol, který přebírá roli tiskového mluvčího klubu.

Tomáš Šusta: S fanoušky na jedné vlně

Tomáš Šusta, nový vedoucí komunikačního týmu, přichází s jasnou vizí: „Chceme, aby každý fanoušek cítil, že je součástí zbrojovácké rodiny. Naším cílem je vytvořit komunikaci, která bude otevřená, upřímná a blízká každému, kdo má Zbrojovku v srdci. Chceme zlepšit vztahy s fanoušky a partnery a sjednotit komunikaci klubu.“ Tomáš přichází do Zbrojovky Brno se zkušenostmi v oblasti strategické komunikace a plánování. Má za sebou významné úspěchy, například ocenění v soutěži EFFIE za kampaň pro Bohemia Chips. „Když jsem poprvé zaslechl, že budeme pracovat pro Zbrojovku, hned jsem měl jasno, že u toho chci být. K fotbalu mám velmi blízko a těším se na výzvu pracovat s takovou značku,“ dodává.

Jakub Sabol: Domácí talent v nové roli


Jakub Sabol se stává novým tiskovým mluvčím Zbrojovky Brno. „Rád bych využil všechny své zkušenosti z mediálního prostředí a ve spolupráci s profesionálním týmem se zaměřil na rozvoj komunikace klubu. Naším cílem je přibližovat Zbrojovku k největším sportovním klubům v Česku,“ uvedl Jakub, který se narodil v Brně a vystudoval mediální a sportovní management na Masarykově univerzitě. V minulosti pracoval například jako reportér pro CNN Prima NEWS a je vášnivým fanouškem sportu. „Narodil jsem se do zbrojovácké rodiny a vždy jsem si přál v klubu působit. Nabídky od nového vedení si velmi vážím, posouvat komunikaci brněnského fotbalového klubu je pro mě obrovskou výzvou,“ doplnil Sabol.

Co tyto změny znamenají pro fanoušky?
● Více exkluzivního obsahu ze zákulisí klubu
● Pravidelné setkání s hráči a realizačním týmem
● Možnost ovlivnit dění v klubu skrze fanouškovské ankety
● Nové interaktivní formáty na sociálních sítích

Fanoušci na prvním místě

Generální ředitel Jan Mynář věří, že nejen nový komunikační tým přinese Zbrojovce nový impuls: „Komunikace Zbrojovky směrem k veřejnosti je pro nás klíčová. Proto jsme se rozhodli pro změny v komunikačním týmu. Věříme, že Tomáš a Jakub jsou pro tento úkol ti praví. Jejich zkušenosti a pozitivní vztah k fotbalu jsou pro nás rozhodující, a zároveň jsou to fajn lidé, se kterými se dobře spolupracuje,“ komentoval změny generální ředitel klubu Jan Mynář.

Zbrojovka Brno vstupuje do nové éry, kde každý fanoušek bude mít své místo nejen na tribuně, ale je i důležitým partnerem klubu. Neváhejte a buďte u toho s námi!

další články

Zbrojovka Brno má nový komunikační tým
Ostatní
11.10.2024 | Jakub Sabol

Zbrojovka Brno má nový komunikační tým

B r n o - FC Zbrojovka Brno dělá významný krok směrem ke svým příznivcům. Do komunikačního týmu...
Předprodej vstupenek na UEFA Youth League. Podpořte mladé Zbrojováky!
Mládež
11.10.2024 | Martin Lísal

Předprodej vstupenek na UEFA Youth League. Podpořte...

B r n o - Blíží se fotbalový svátek v podobě utkání UEFA Youth League! Dorostenci Zbrojovky...
PREVIEW: Béčko míří do nedalekých Rosic
B-tým
10.10.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko míří do nedalekých Rosic

B r n o - Zatímco první mužstvo má v reprezentační pauze volný víkend, béčko pokračuje dál bez...