VIDEO: Škoda, že jsme nevyhráli, mrzí Potočného

VIDEO: Škoda, že jsme nevyhráli, mrzí Potočného

O p a v a – Útočník Roman Potočný si v nové sezóně po dvou kolech drží průměr gól na zápas. Po trefě v Jihlavě dnes mířil přesně i na hřišti Opavy, což tentokrát pomohlo k bodu za remízu 1:1.

„Hodnotí se mi to trochu smutně, protože myslím, že jsme sedmdesát minut byli lepším týmem. Opava hrozila z brejků, my jsme byli lepší na balonu, hráli jsme tak, jak jsme měli. Bohužel jsme neproměnili šance a dovolím si říct, že v závěru tam byla stoprocentní penalta,“ hodnotil Roman zápas.

Samotný gól padl po precizním Kubrově centru z levé strany. „Kubris to dal dobře. Trošku mu říkám, ať se zlepšuje, dnes se hodně zlepšil, takže jsem ho pochválil a poděkoval jsem mu,“ usmál se Potok. „Už v přípravě jsem se cítil dobře, systém mi sedí a trenér mi věří, já se mu to snažím takhle splatit. Jsem rád, že mi to padá, ale je škoda, že jsme nevyhráli.“

Trenér Hynek na tiskové konferenci zmiňoval, že v závěru týmu trochu chyběly síly. „Taky jsem toho měl plné kecky, jde to teď rychle po sobě, bez volna a k tomu cestování, takže trochu cítit to bylo. Ale já ke konci vždycky naberu rychle sílu, takže to šlo docela dobře. Ale vždycky je v čem se zlepšovat a i já se můžu zlepšit.“

Před Brňany nyní je poslední venkovní zápas úvodní minisérie v Chrudimi, v sobotu se pak představí premiérově doma proti Varnsdorfu. „Na to ale ještě nemyslím, vyhlížím jen středu a Chrudim, pak budu řešit, co bude v sobotu. Ale samozřejmě se těšíme, čeká nás nové hřiště a doufám, že bude dobré,“ uzavřel Roman, který v Opavě zkompletoval první desítku ligových tref v brněnském dresu.

Fotogalerie

Všechny fotografie

další články

PREVIEW: Béčko v Bystrci hostí Hlubinu
B-tým
06.09.2024 | Martin Lísal

PREVIEW: Béčko v Bystrci hostí Hlubinu

B r n o - Brněnský B tým jede na plný plyn i v reprezentační přestávce. V šestém kole...
Padesátník Holomek: Gól s bráchou mám ve vzpomínkách nejvýše
Ostatní
06.09.2024 | Martin Lísal

Padesátník Holomek: Gól s bráchou mám ve vzpomínkách...

B r n o - Dát v prvoligovém utkání gól, na který vám přihraje bratr? To se nepoštěstí každému....
VIDEO: Ohlédnutí za podzimním náborem
Mládež
05.09.2024 | Martin Lísal

VIDEO: Ohlédnutí za podzimním náborem

B r n o - Ve středu 4. září proběhl na Srbské tradiční náborový trénink pro malé fotbalistky a...