Nějaké pivko si určitě dáme, prozradil jeden z brněnských hrdinů Přerovský

Nějaké pivko si určitě dáme, prozradil jeden z brněnských hrdinů Přerovský

Jedním ze strůjců úspěchu Zbrojovky Brno v premiérovém ročníku Juniorské ligy byl i Daniel Přerovský. Na mistrovském tažení se podílel čtyřmi brankami a třemi asistencemi, připsal si ale i patnáct startů za A-tým. Ten poslední v sobotu proti Slovácku, nejspíš proto dnes chyběl v základní sestavě a naskočil až na poslední půlhodinu.

S jakými pokyny na hřiště šel, prozradil Přerovský ještě v pozápasové euforii: „Samozřejmě bylo třeba to hlavně oběhat a udělat černou práci, v ideálním případě dát i gól. To se sice nepovedlo, ale myslím, že jinak jsem si svoje splnil.“

Zbrojovka po fantastické úvodní desetiminutovce polevila, následovala inkasovaná branka a pětačtyřicetiminutová nervozita brněnských hráčů, kterým se nedařilo pojistit si ve druhé půli náskok. „V kabině jsem sice nebyl, ale myslím, že dusno nebylo. Inkasovaný gól byl spíše náhodný a již od stavu 2:0 jsme věděli, že musíme dál hrát svou hru. Po poločase bylo jen třeba zvýšit obrátky, což se nám povedlo,“ hodnotil průběh zápasu mladý talent, který před příchodem do Zbrojovky prošel mládežnickými celky SK Slavkov u Brna, FK Drnovice a 1.FC Slovácko.

Kdo by dnes v Brně čekal párty brněnských juniorů do brzkých ranních hodin, je však podle Přerovského na omylu: „Titul určitě oslavíme, i když dnes z toho nic velkého nebude. Zítra totiž máme ještě nějaké klubové povinnosti. Nějaké pivko si ale dáme, to je jasné,“ zakončil se smíchem Přerovský.

další články

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Petr Nečas

VIDEO: Vítězství jsme moc potřebovali, těší Granečného

B r n o – Zápas s Jihlavou už pozvolna spěl k remízovému výsledku – pět minut před koncem jej ale...
VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou
A-tým
17.04.2024 | Martin Lísal. FOTO: Martin Tajč

VIDEO: Trenér Kříž po utkání s Jihlavou

B r n o – Kouzlo nového trenérského týmu proti Jihlavě zafungovalo. Zbrojovka vydřela výhru s...
První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru Granečný
A-tým
17.04.2024 | Daniel Kinc. FOTO: Petr Nečas

První jarní výhra! Proti Jihlavě rozhodl v závěru...

B R N O - Anglický týden vyplnili fotbalisté Zbrojovky pod vedením nových trenérů domácím soubojem...